Mit tegyek? Nagy bajban vagyok.
Az eggyiknap alkoholt fogyasztva mentem az iskolába.Rengetegen csinálják ezt nállunk.
Az eggyik tanár észrevette az alkohol tüneteit rajtam. Pár felettem járó diák is észlelte.Ezek az információk eljutottak a szüleimhez és nem akartak hinni a fülüknek.Persze én tagadtam,hogy alkoholt fogyasztottam az iskolába.
A szüleim beakarnak menni az iskolába ,hogy beszéljenek a tanárral aki ezt állította.
Nem mondhatom el az igazat a szüleimnek.
Az osztályból többen is mentek már ilyen állapotba iskolába.
Mit tegyek ?
Kérlek kíméljetek a rosszalló válaszoktól.
Tudom,hogy nagy marhaságot csináltam.
utólag már nem hiszem,hogy kirúgnak. ha van egy kis esze a tanárnak, akkor levitt volna az orvosiba,hogy mérjenek egy véralkohol szintet .
de mivel nincs rá bizonyíték,hogy tényleg ittál, nem hiszem,hogy kirúgnak.
de függetlenül ettől jobb lenne,hogyha elmondanád a szüleidnek. nyilván nagyon idióta ötlet volt így elmenned suliba. de az még rosszabb,hogy most tagadod előttük.
Arra tényleg nincs semmi bizonyítékuk hogy én ilyen állapotban mentem iskolába ezért sem találtam eleinte olyan rossz ötletnek hogy letagadjam az egészet, de most hogy jobban belegondoltam hogy birosági ugyet is képesek kihozni ebböl a szüleim rájöttem , hogy úgyis kiderülne.
Minnél tovább húznám az időt annálr rosszabblenne megtudni mindenkinek az igazat..
Azzal véletlen se védekezz a szüleid előtt, hogy azért csináltad, mert mások is ezt csinálják.
Ez a legszánalmasabb védekezés, és elég sötét jövőt vetít előre. Bármi marhaságba bele fognak vinni a haverok. Azon se csodálkozz, ha innentől a barátaiddal is másképp bánnak, vagy tiltanak tőlük.
Te meg kapj a búrádhoz, mert ezzel a szemlélettel csak tönkreteszed az életed.
Rendben még ma elmondom...
Amikor meghallották ezt a híprt a szüleim majdnem elájultak...
És most nemtudom ,hogy milessz amikor ki is derül , hogy ugaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!