Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a diplomás gyereked, ha az élet úgy hozza, takarításból élne?

Figyelt kérdés
Örülnél, hogy kihozza a helyzetből a legjobbat, vagy sajnálnád, amiért ilyen munkát kell végeznie? Esetleg szégyellnéd, hogy ezért miért tanult?
2016. febr. 2. 14:52
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
65%
én is pontosan ugyanigy voltam, ahogyan te. anyám szégyenkezett..van egy kommunikácios diplomám és egy muvészeti (reklámgrafikus). 7 évig takaritottam, utána egy butikban kezdtem dolgozni, és hál istennek mára már egy kreativ studioban dolgozom Svájcban.
2016. febr. 2. 21:09
 52/52 anonim ***** válasza:
Nekem is tanári diplomám van, de amíg a szakdolit írom, pincérkedek.:) Nincs ezzel gond.. majd lehet más területen alkalmazod a szakmádban szerzett tudásodat, a papír mindig jól jön. :)
2016. febr. 3. 18:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!