Mit szólnál hozzá, ha a diplomás gyereked, ha az élet úgy hozza, takarításból élne?
most a bölcsészeknek nem tudom mi nem tetszett a kommentjeimben :D
milyen ország ez, ez a szabad véleménynyilvánítás... XDD
maradjuk annyiban, hogy a bölcsész az büfészak.
közgazdász és bölcsész diplomával rendelkező fiatalok tömkelege dolgozik a mekiben -vajon miért hívják "büfészaknak" :-?
semmit nem ér, szó szerint Dunát lehet rekeszteni az ilyen diplomásokkal, én nem is értem minek engednek ennyi fiatalt ezekre a szakokra, mikor szó szerint kitörölhetik vele a seggüket.
csak azért csinálják meg, mert ez a legkönnyebb, és van egy darab fecnije amire az van írva hogy "diploma"
igen ám, csak ilyenkor jön elő az, hogy lófaszt nem ér ez a darab papír, mert a kutyának sem kellenek a bölcsészek és a közgazdászok.
"Otthon ügyfélszolgálaton dolgoztam, de az itt egyelőre nem megy a nyelv miatt. Ahhoz azért nem elég makogni."
Bingo!
Kerdezö, nálam forditott a felallas. En pengén beszelem a nyelvet, DE nincs diplomam.
En Magyarorszagon az ügyfelszolgalatot szeretnem megcelozni.
Van egyaltalan eselyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!