Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a diplomás gyereked, ha az élet úgy hozza, takarításból élne?

Figyelt kérdés
Örülnél, hogy kihozza a helyzetből a legjobbat, vagy sajnálnád, amiért ilyen munkát kell végeznie? Esetleg szégyellnéd, hogy ezért miért tanult?
2016. febr. 2. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
15%

most a bölcsészeknek nem tudom mi nem tetszett a kommentjeimben :D

milyen ország ez, ez a szabad véleménynyilvánítás... XDD

2016. febr. 2. 15:52
 32/52 anonim ***** válasza:
81%
Épelméjű szülő pontosan látja, hogy mi a helyzet az országban. Ha meg kimész külföldre, akkor az itteni diplomád amúgy sem ér semmit, szóval el nem tudom képzelni, min van kiakadva a tisztelt anyuka.
2016. febr. 2. 15:59
 33/52 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy diplomás idehaza dolgozik "rangon aluli" munkakörben, azon is ki szoktak akadni az emberek. De magyarázza már meg valaki hogy miért.
2016. febr. 2. 16:05
 34/52 anonim ***** válasza:
42%
22 éves vagyok,de örülnék neki,ha a gyerekem nem lenne egy rátarti diplomás,aki inkább éhenhal,de ha már a nemtom hol tanult,alább akkor se adja az igényeket,ha bele döglik sem.Meg valahol el kell kezdeni,pláne külhonban.Anyanyelulvi környezetben amúgy is könnyebben tanul az ember beszédet,mint itthon a monitor előtt.
2016. febr. 2. 16:10
 35/52 anonim ***** válasza:
37%

maradjuk annyiban, hogy a bölcsész az büfészak.

közgazdász és bölcsész diplomával rendelkező fiatalok tömkelege dolgozik a mekiben -vajon miért hívják "büfészaknak" :-?

semmit nem ér, szó szerint Dunát lehet rekeszteni az ilyen diplomásokkal, én nem is értem minek engednek ennyi fiatalt ezekre a szakokra, mikor szó szerint kitörölhetik vele a seggüket.

csak azért csinálják meg, mert ez a legkönnyebb, és van egy darab fecnije amire az van írva hogy "diploma"

igen ám, csak ilyenkor jön elő az, hogy lófaszt nem ér ez a darab papír, mert a kutyának sem kellenek a bölcsészek és a közgazdászok.

2016. febr. 2. 16:12
 36/52 anonim ***** válasza:
58%

"Otthon ügyfélszolgálaton dolgoztam, de az itt egyelőre nem megy a nyelv miatt. Ahhoz azért nem elég makogni."

Bingo!

Kerdezö, nálam forditott a felallas. En pengén beszelem a nyelvet, DE nincs diplomam.

En Magyarorszagon az ügyfelszolgalatot szeretnem megcelozni.

Van egyaltalan eselyem?

2016. febr. 2. 16:14
 37/52 anonim ***** válasza:
67%
Diploma nélkül azért könnyebb, mint nyelvtudás nélkül.
2016. febr. 2. 16:16
 38/52 anonim ***** válasza:
70%
15:52 az a baj kommenteddel, hogy okoskodsz amikor nem is tudsz semmit. Én is bölcsészszakra járok, és szinte naponta továbbít nekünk az iskola állásajánlatot, diákmunkát, a legutóbbi, amin megakadt a szemem, kb 400 ezres fizetést ajánlott. Erről ennyit. Biztos lehet többet is keresni sok dologgal, de azért én ennyivel is röhögve megelégednék, és még ráadásul azt csinálhatom ami érdekel. Tiszta gáz, mi?
2016. febr. 2. 16:18
 39/52 anonim ***** válasza:
61%
Sajnálnám, de a munka nem szégyen. Tanuld meg a nyelvet minél hamarabb!
2016. febr. 2. 16:32
 40/52 anonim ***** válasza:
35%
A diplomasok otthon ülnek, vagy kimentek külföldre mosogatni..legalabbis ismeretsegi körökben, vagy elmentek egy mükörmös tanfolyamra,és abban melóznak.
2016. febr. 2. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!