Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a diplomás gyereked, ha az élet úgy hozza, takarításból élne?

Figyelt kérdés
Örülnél, hogy kihozza a helyzetből a legjobbat, vagy sajnálnád, amiért ilyen munkát kell végeznie? Esetleg szégyellnéd, hogy ezért miért tanult?
2016. febr. 2. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
90%
Kérdés, élvezi-e a munkát vagy nem. Mert van, aki élvezi a takarítást. Ha élvezi, örülnék. Ha nem, nem örülnék, de nem amiatt, hogy alantas vagy stb., hanem mert nem azt csinálja, amit szeret plusz még nem is megbecsült munka. De tisztelném a kitartását, és azt, hogy nem adta fel, és nem azt cisnálja, hogy otthon b...a a rezet, hogy "márpedig én csak ilyen meg olyan munkát vállalok".
2016. febr. 2. 16:42
 42/52 anonim ***** válasza:
27%

hiába pontozzátok le a #35 válaszom, attól még ez a valóság.

értem én hogy fáj az igazság :)

2016. febr. 2. 16:47
 43/52 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak muszájból élne így és rövid ideig, elfogadnám. A helyzetből kihozhatja a legjobbat, de önmagából nem fogja, az biztos. Nyílván ez nem persepektíva egy okos, értelmes ember számára.
2016. febr. 2. 17:20
 44/52 anonim ***** válasza:
19%

Egyébként nem tudom hogy mutat később egy önéletrajzban az, hogy mondjuk 30 évesen dolgozott 1-2 cégnél pályakezdőként, meg elment 2-3 évet mosogatni külföldre.

Bár nyelvtudást azt értékelik, de ez kicsit problémás lehet, miután valaki hazajön és ismét normális állást akar találni.

2016. febr. 2. 17:26
 45/52 anonim ***** válasza:
16%
felesleges büfé diplomátol mit vártál?
2016. febr. 2. 18:34
 46/52 A kérdező kommentje:
Felesleges??? Tanári diplomám van, az miért felesleges? Természetesen nem állítom magamról, hogy tanár vagyok, mert a gyakorlótanítást leszámítva egy percet se tanítottam, csináltam helyette mást, de azért azt állítani, hogy a tanári diploma úgy ahogy van felesleges elég nagy butaság.
2016. febr. 2. 18:44
 47/52 anonim ***** válasza:
42%

Aki ért valamihez, az csinálja.

Aki nem ért hozzá, az tanítja.

(Aki semmihez sem ért, na abból lesz a tornatanár)

:)

2016. febr. 2. 18:52
 48/52 anonim ***** válasza:
20%
Na ez nagy koppanás lehet a sok okoskodónak. Ezek szerint őket és a gyerekeiket is az ilyen h*lye, haszontalan büfészakosok nevelik! :D
2016. febr. 2. 19:20
 49/52 anonim ***** válasza:
50%

Az itteni válaszolók nagy része nem szerezett diplomát, és osztják az észt, hogy jajj, ők anélkül is milyen extra emberek. A diploma csak unatkozó sznob embereket jelöl.

Basszus, tanuld meg azt a nyelvet, mert tényleg gáz vagy!!!! Most simogassuk a buksidat? Mert nem vagyok képes egy nyelvet megtanulni? :)

2016. febr. 2. 19:26
 50/52 anonim ***** válasza:
11%
A bölcsész diploma talán valóban büfészak, de egy jó gazdasági szakemberre szükség van, igen is. Amúgy nem érint, mert én műszaki vagyok, csak szeretném leírni.
2016. febr. 2. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!