Mit szólnál hozzá, ha a diplomás gyereked, ha az élet
úgy hozza, takarításból élne?
Kérdés, élvezi-e a munkát vagy nem. Mert van, aki élvezi a takarítást. Ha élvezi, örülnék. Ha nem, nem örülnék, de nem amiatt, hogy alantas vagy stb., hanem mert nem azt csinálja, amit szeret plusz még nem is megbecsült munka. De tisztelném a kitartását, és azt, hogy nem adta fel, és nem azt cisnálja, hogy otthon b...a a rezet, hogy "márpedig én csak ilyen meg olyan munkát vállalok".
2016. febr. 2. 16:42
hiába pontozzátok le a #35 válaszom, attól még ez a valóság.
értem én hogy fáj az igazság :)
2016. febr. 2. 16:47
Ha csak muszájból élne így és rövid ideig, elfogadnám. A helyzetből kihozhatja a legjobbat, de önmagából nem fogja, az biztos. Nyílván ez nem persepektíva egy okos, értelmes ember számára.
2016. febr. 2. 17:20
Egyébként nem tudom hogy mutat később egy önéletrajzban az, hogy mondjuk 30 évesen dolgozott 1-2 cégnél pályakezdőként, meg elment 2-3 évet mosogatni külföldre.
Bár nyelvtudást azt értékelik, de ez kicsit problémás lehet, miután valaki hazajön és ismét normális állást akar találni.
2016. febr. 2. 17:26
felesleges büfé diplomátol mit vártál?
2016. febr. 2. 18:34
46/52 A kérdező kommentje:
Felesleges??? Tanári diplomám van, az miért felesleges? Természetesen nem állítom magamról, hogy tanár vagyok, mert a gyakorlótanítást leszámítva egy percet se tanítottam, csináltam helyette mást, de azért azt állítani, hogy a tanári diploma úgy ahogy van felesleges elég nagy butaság.
Aki ért valamihez, az csinálja.
Aki nem ért hozzá, az tanítja.
(Aki semmihez sem ért, na abból lesz a tornatanár)
:)
2016. febr. 2. 18:52
Na ez nagy koppanás lehet a sok okoskodónak. Ezek szerint őket és a gyerekeiket is az ilyen h*lye, haszontalan büfészakosok nevelik! :D
2016. febr. 2. 19:20
Az itteni válaszolók nagy része nem szerezett diplomát, és osztják az észt, hogy jajj, ők anélkül is milyen extra emberek. A diploma csak unatkozó sznob embereket jelöl.
Basszus, tanuld meg azt a nyelvet, mert tényleg gáz vagy!!!! Most simogassuk a buksidat? Mert nem vagyok képes egy nyelvet megtanulni? :)
2016. febr. 2. 19:26
A bölcsész diploma talán valóban büfészak, de egy jó gazdasági szakemberre szükség van, igen is. Amúgy nem érint, mert én műszaki vagyok, csak szeretném leírni.
2016. febr. 2. 19:29
Kapcsolódó kérdések: