A lány vagy az anya a hibás? Vélemény?
Ne haragudj, de 15 éves pályafutás során még tényleg nem hallottál olyat, hogy az egyik szülő uszít, meg hogy meg akarja fosztani a másikat a láthatástól?
Meg azt sem értem, hogy mi alapján nem tudsz dönteni, ki a hibás? Fel sem merül bennem, hogy a gyerek.
Nekem ez a kérdés, történet sántít.
De ha tényleg gyámügyes vagy, és ez a kérdés valós, akkor fogadj el egy jó tanácsot és menj máshova dolgozni,keress valamit, amihez értesz, mert erre nem vagy alkalmas! Ne hozz döntést mások életéről, ha ennyire nem vagy képben!
Gyámügyes vagy és még nem találkoztál ilyennel? A mindennapokból szerintem kb mindenki feltud sorolni min 2-3 ilyen ismerőst, szóval ez eléggé hülyeség...
Az anya beteges, a lánya meg hülye mert hagyta a terrorizálást és nem ment egyből a szerető apához...
Ez most komoly kérdés hogy az anya-e a hibás?
Mondjuk az ott van, hogy nemtudom, hogy a gyerek, vagy az anya-e a sérültebb, de attól még az anya a hibás.
Az apának gratulálok, egyrészt azért, mert tárt karokkal várta, másrészt meg azért, mert nem reklamált a gyámügynek hogy megtagadták a láthatást. Na de legalább félig jó.
Gyámügyes tudja, hogy a láthatás akadályozását a törvény tiltja, az anya több százezer forint bírságot fizet, mivel ismételten megtette.
Azt is tudja, hogy KÖTELES gondoskodni a vele élő, még tanuló gyerekeiről, ha nem dolgoznak, akkor is. Az apa szintén, erre fel fizeti a gyerektartást.
Ahogy azt is tudnod kell, hogy nem hozhatsz ítéletet, ki a hibás, a te dolgod a segítség, ami a hibázó felet is megilleti.
Már csak azért is, mert hibátlan szülők mellett ti mind feleslegek lennétek.
Kérhetsz, habár nem értem, mi a gondod. Egy anya-gyerek kapcsolatban MINDIG az anya a hibás, HA a gyerek nem született pszichopata.
Neked ez nem jött le?
Sajnálom, hogy csak most találkozol ilyen esettel, mert rengeteg ehhez hasonló eset van, és ennél sokkal-sokkal súlyosabbak is. és reneget gyerek szenved azért, mert ALKALMATLAN segítők nem segítenek IDŐBEN, és ezzel gyakrolatilag kiszolgáltatják a gyereket az őt terrorizáló - mert ez az ám, nem is kicsit, terror az anya részéről! - szülőjének.
Nem beszélve arról, hogy milyen hosszútávú következményei lesznek ennek ... azt már le sem írom.
Nagyon kevés szó esik az apáról. Több infó kellene, pl. az sem tisztázott a válásnak mi az oka.
Lehetséges, hogy az apa egy ártatlan bárány s csak az anya a hárpia, de nem ez a tipikus.
Tehát igazi tanácshoz erről is kellene irni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!