Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy ne sértődjenek meg?

Figyelt kérdés

Bulizni megyek, és mondták a szüleim, hogy szívesen elvisznek, de nagyon cikinek tartom, hogy a suzuki swiftje van apámnak, és mondtam, hogy kösz inkább nem kell, de akkor is el akar vinni, és már a suli előtt és szégyellem, ha elvisz.

Hogy mondjam meg ezt neki, hogy nem akarom, hogy elvigyen, inkább buszozok?

Ugyanis a társaságomba elég égőnek számít ha valaki suzukival jár.

2016. jan. 30. 18:47
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
77%
Igen, sanszos hogy egy lány beregisztrált ide zoliaprillia12 néven, hogy fiúnak álcázva magát feltegye ezt a kérdést. :D
2016. jan. 31. 09:13
 42/45 anonim ***** válasza:
19%

Te vagy az fiam? Többet nem ülsz be az autómba és a jogsidat sem fogom fizetni!

Ha égő, ha nem :)))

2016. jan. 31. 10:33
 43/45 anonim ***** válasza:
70%
Elég primitív vagy, kérdező. Szép kis társaság, ha ez cikinek számít. Nekem kocsim sincs, de ha Suzuki Swift lenne, akkor én is szegény vagyok és szégyellem el magam? Istenem...
2016. jan. 31. 12:17
 44/45 anonim ***** válasza:
68%
Óóó te... szerencsétlen gyerek. Remélem, csak kamu a kérdés, mert ha nem, akkor van baj, nem kevés. Rossz a társaság, amiben forogsz. Tudod-e?
2016. jan. 31. 13:53
 45/45 anonim ***** válasza:

Mi meg ha Budapesten vagyunk apukámmal az ő idős nővérénél, akkor a nagynénim Trabantjával közlekedünk (amit amúgy még újonnan vettek, és garázsolt). Nem hogy nem szégyellem, de egyenesen büszke vagyok rá :D A "Trabanttal járni élvezet"-et is ébekelgetjük a pattogós utazás során :)

Amúgy egy megkímélt régi autó sokkal jobb, mint egy szétnyúzott újabb, amin hol ez megy el, hol az, és még meg sem lehet otthon javítani. A bátyámnak egy kiégett izzó miatg is márkaszervízbe kell mennie... Nekem ez a cikibb!

2016. jan. 31. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!