Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy ne sértődjenek meg?

Figyelt kérdés

Bulizni megyek, és mondták a szüleim, hogy szívesen elvisznek, de nagyon cikinek tartom, hogy a suzuki swiftje van apámnak, és mondtam, hogy kösz inkább nem kell, de akkor is el akar vinni, és már a suli előtt és szégyellem, ha elvisz.

Hogy mondjam meg ezt neki, hogy nem akarom, hogy elvigyen, inkább buszozok?

Ugyanis a társaságomba elég égőnek számít ha valaki suzukival jár.

2016. jan. 30. 18:47
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk is suzukink volt és én egyártalán nem szégyeltem. Ha emiatt fikáznak azok nem is igazi barátok.!
2016. jan. 30. 19:21
 12/45 anonim ***** válasza:
95%
Vegyék jobb autót. Ez valós kérdés? Hova süllyedt a világ?
2016. jan. 30. 19:27
 13/45 anonim ***** válasza:
90%
Felszínes kis h.ülye vagy. Szégyelld magad. Itt csak te vagy a ciki, nem az apád autója.
2016. jan. 30. 19:28
 14/45 anonim ***** válasza:
33%

Vegyék jobb autót. Ez valós kérdés? Hova süllyedt a világ?

Örülök, hogy a 90-es években nőttem fel, nem ilyen parasztok között.

Válts társaságot, mert parasztokkal vagy együtt.

2016. jan. 30. 19:30
 15/45 anonim ***** válasza:
80%
Először azt hittem, az lesz ciki, hogy apád vinne, ez még tizenéveseknél csak-csak érthető, de hogy a suzuki? Ugyanolyan felszínes, buta kiscsaj vagy, mint a bulis barátnőid.
2016. jan. 30. 19:31
 16/45 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem fiú a kérdező:-)

Egyébként én is kívánom neked, hogy sikerüljön mindazt önállóan beszerezni majd, ami a társaságodban menő, különben nyomorúságosan fogod érezni magad egész életedben.

2016. jan. 30. 19:35
 17/45 anonim ***** válasza:
95%
Csak azt nem értem, ezek a tinik összebeszéltek, vagy valóban ennyire hülyék.
2016. jan. 30. 19:36
 18/45 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem lány a kérdező, sajnos nőként mondom, ilyen kérdés leánykától származik.
2016. jan. 30. 19:38
 19/45 anonim ***** válasza:
94%

Te teljesen hülye vagy. Anyának egy Wartburgja van, apának meg egy Lada Samara-ja, mégsem tartom cikinek, ha értem jönnek valahova. Ez van, nincs pénz drágább autóra, így is sokba kerül a benzin. Nyilván vannak, akik szerint ez gáz, de nem érdekel, többségében normális emberekkel lógok, és nem szégyellem a kocsijainkat.

16/L

2016. jan. 30. 19:39
 20/45 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon gyerek vagy még, ilyen gondolkodásmód és társaság mellett én el se engednélek buliba, mert 5 éves gyerek szintjén ilyenkor aludni kellene az esti mese után.
2016. jan. 30. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!