Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy ne sértődjenek meg?

Figyelt kérdés

Bulizni megyek, és mondták a szüleim, hogy szívesen elvisznek, de nagyon cikinek tartom, hogy a suzuki swiftje van apámnak, és mondtam, hogy kösz inkább nem kell, de akkor is el akar vinni, és már a suli előtt és szégyellem, ha elvisz.

Hogy mondjam meg ezt neki, hogy nem akarom, hogy elvigyen, inkább buszozok?

Ugyanis a társaságomba elég égőnek számít ha valaki suzukival jár.

2016. jan. 30. 18:47
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
A haverjaidnak milyen kocsijuk van? Mert ha a 12 az életkorod, akkor sanszos, hogy semmilyen... Akkor mire vágnak fel?
2016. jan. 30. 21:10
 32/45 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem tutira lány a kérdező. :D

Amúgy tudom, hogy le fogtok pontozni, de én átérzem a kérdező helyzetét. Szerintem az ő családja is kb. olyan lehet, mint az enyém. Nem vagyunk szegények, sőt, az átlagnál kifejezetten jobban élünk, viszont a szüleim valami rettenetesen szar kocsikkal járnak (és ezzel tényleg nem túlzok, egyáltalán nem arról van szó, hogy valami legújabb Merciért sír a szám). Úgy vannak vele, hogy autóval nagyrészt úgyis csak városon belül mászkálnak, minek lecserélni. Emiatt én sem szeretem, ha furikáznak. De én mondjuk simán megmondom nekik. Anyu néha ki van akadva azon, hogy hogy lehetek ilyen felszínes, de amúgy hozzá szoktak már mindketten, hogy a kocsijaikból maximum a legközelebbi barátaim előtt szállok ki.

2016. jan. 30. 21:11
 33/45 anonim ***** válasza:
84%

21:11

"Szerintem tutira lány a kérdező."

Miután a nickneve: Zoli, ebből hosszas gondolkozás után kikövetkeztetted, hogy lány az illető. Gratulálok.

Segítek: az aprillia meg nem a vezetékneve, hanem egy motormárka.

2016. jan. 30. 21:54
 34/45 anonim ***** válasza:
37%
Hosszas gondolkozás? Na és te erre miből következtettél? Első látásra értelmetlennek tűnt számomra a felhasználóneve, szóval nem álltam neki boncolgatni. De ha te mondod, hogy hosszas gondolkozás után jutottam arra a következtetésre, hogy a kérdező a lány, akkor biztos így van.
2016. jan. 30. 22:11
 35/45 anonim ***** válasza:
63%
#32 és 34 ebből is látszik, hogy valóban felszínes vagy...
2016. jan. 30. 23:25
 36/45 anonim ***** válasza:
gyenge provokáció.
2016. jan. 30. 23:27
 37/45 anonim ***** válasza:
21%

# 35

Annyi baj legyen. Az ilyesmiket, hogy "felszínes" meg "beképzelt", "kényes", "flegma" már valahogy nem is tudom sértésnek venni..

2016. jan. 31. 00:14
 38/45 anonim ***** válasza:
87%
Ezért nem kell gyerek...
2016. jan. 31. 08:18
 39/45 anonim ***** válasza:
62%

"Annyi baj legyen. Az ilyesmiket, hogy "felszínes" meg "beképzelt", "kényes", "flegma" már valahogy nem is tudom sértésnek venni.."

Nem is kell, mert ezek nem sértések, hanem egyszerű ténymegállapítások.

2016. jan. 31. 09:07
 40/45 anonim ***** válasza:
47%
Ugye teljesen elképzelhetetlen ezen az oldalon, hogy valakinek a neve nem a valós személyét tükrözi :D
2016. jan. 31. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!