Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy ne sértődjenek meg?

Figyelt kérdés

Bulizni megyek, és mondták a szüleim, hogy szívesen elvisznek, de nagyon cikinek tartom, hogy a suzuki swiftje van apámnak, és mondtam, hogy kösz inkább nem kell, de akkor is el akar vinni, és már a suli előtt és szégyellem, ha elvisz.

Hogy mondjam meg ezt neki, hogy nem akarom, hogy elvigyen, inkább buszozok?

Ugyanis a társaságomba elég égőnek számít ha valaki suzukival jár.

2016. jan. 30. 18:47
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
94%

Ilyenkor mit mondasz a haverjaidnak?

- Bocsi, srácok, hogy a koszos busszal jöttem, de fater mustangjával anyám elment a kaszinóba, mert az ő ferrarija kölcsön van adva William hercegnek, aki Katalin hercegnővel Monte Carlóba mentek..

Most komolyan? Te cikisnek tartod a suzukit de a buszt nem???

2016. jan. 30. 19:57
 22/45 anonim ***** válasza:
97%

Ezek a gyerekek szoktak a bulikban:

1. Kábitószereket kipróbalni mert ciki ha nem

2. Mata részegen fetrengeni mert ciki ha nem

3.Összefeküdni mindenkivel mert ciki ha

nem

4.Részegen sofőr mögé beülni mert ciki nem

Remélem anyádék tudják mekkora hulladék a társaságod és inkább nem engednek el.

2016. jan. 30. 20:08
 23/45 anonim ***** válasza:
95%
Szegény leggazdagabb embernek nem lehetnek barátai, mert mindenkit le kell néznie. Ha apukádnak limitált kiadású Bugattija lenne, akkor meg azért ne vigyen el, nehogy cikisen érezzék magukat a haverjaid?
2016. jan. 30. 20:10
 24/45 anonim ***** válasza:
95%

igazabol en megertem hogy miert irod ezt. en is osszekerultem egy szamomra akkor jonak tuno tarsasaggal, akikkel jol is ereztem magam, de ido utan belattam hogy csak azokkal baratkoznak inkabb akik "penzesek"... en probaltam tobbnek tunni csak hogy legyenek barataim, de aztan rajottem hogy nem feltetlen jo ez nekem, a legjobb baratnomet meg el is felejtettem, alig logtam vele anno. ahogy az egyik valaszolo irta, kesobb jottek a bulik a drogok stbstb.

gondold at ezt meg1x, lehet hogy most jo buli, de egyszer ugyis belatod amit en lattam be, vagy nem leszel nekik egyszer eleg ha tenyleg a suzuki a gaz...:)

2016. jan. 30. 20:20
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem akarok kötözködni, de az újabb Swiftek többet érnek az én autómnál, ami 22 éve egy luxusautónak számított, ma is drágának hat, mert nagy és fekete, közben meg az egész kocsi 200 ezerért sem eladható már. :D Nehogy azt hidd, hogy a nagy spanjaid németbő' behozott Bömcije 478 ezer futott kilométerrel annyira komoly autó, hogy ciki legyen a Suzuki... :D
2016. jan. 30. 20:24
 26/45 anonim ***** válasza:
33%
új vagy regi swift mert az újakkal semmi baj nincs nem is olcsók :D
2016. jan. 30. 20:41
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

az gáz, ahogy te gondolkodsz...

akkor milyen autóval mennél??

Maserati, Ferrari, esetleg Jaguar??

2016. jan. 30. 20:46
 28/45 anonim ***** válasza:
58%

Sajnalom anyadekat hogy ilyen kis tiszteletlen taknyot neveltek.

A masik pedig hogy ne akarj gazdagokkal baratkozni, mert ok sosem lesznek a te tarsasagod. Mar igy is kilogsz kozuluk.

2016. jan. 30. 20:48
 29/45 anonim válasza:
20%
Bazz, nem hogy elkérnéd és kocsival mennél! Én mikor megszereztem a jogosítványt, 1,5 évig a szülők BORDÓ Suzukijával mentem mindenfelé. És elég sok csaj megnézett abban is:D
2016. jan. 30. 20:51
 30/45 anonim válasza:
100%
Nemhogy örülnél neki hogy valaki elvinne... Na de most komolyan pff... Az a gáz hogy így gondolkodsz.. És mit szólnál ahhoz ha neked kellett volna azért a Suzuki swiftért megdolgozni?? Hány ember örülne egy Trabantnak akár?? Vagy hányan élnek olyan mély szegénységben hogy pl biciklijük sincs??? nemhogy örülnél hogy élnek a szüleid, támogatnak, óvnak és elkényeztetnek...
2016. jan. 30. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!