Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy ne sértődjenek meg?
Bulizni megyek, és mondták a szüleim, hogy szívesen elvisznek, de nagyon cikinek tartom, hogy a suzuki swiftje van apámnak, és mondtam, hogy kösz inkább nem kell, de akkor is el akar vinni, és már a suli előtt és szégyellem, ha elvisz.
Hogy mondjam meg ezt neki, hogy nem akarom, hogy elvigyen, inkább buszozok?
Ugyanis a társaságomba elég égőnek számít ha valaki suzukival jár.
Ilyenkor mit mondasz a haverjaidnak?
- Bocsi, srácok, hogy a koszos busszal jöttem, de fater mustangjával anyám elment a kaszinóba, mert az ő ferrarija kölcsön van adva William hercegnek, aki Katalin hercegnővel Monte Carlóba mentek..
Most komolyan? Te cikisnek tartod a suzukit de a buszt nem???
Ezek a gyerekek szoktak a bulikban:
1. Kábitószereket kipróbalni mert ciki ha nem
2. Mata részegen fetrengeni mert ciki ha nem
3.Összefeküdni mindenkivel mert ciki ha
nem
4.Részegen sofőr mögé beülni mert ciki nem
Remélem anyádék tudják mekkora hulladék a társaságod és inkább nem engednek el.
igazabol en megertem hogy miert irod ezt. en is osszekerultem egy szamomra akkor jonak tuno tarsasaggal, akikkel jol is ereztem magam, de ido utan belattam hogy csak azokkal baratkoznak inkabb akik "penzesek"... en probaltam tobbnek tunni csak hogy legyenek barataim, de aztan rajottem hogy nem feltetlen jo ez nekem, a legjobb baratnomet meg el is felejtettem, alig logtam vele anno. ahogy az egyik valaszolo irta, kesobb jottek a bulik a drogok stbstb.
gondold at ezt meg1x, lehet hogy most jo buli, de egyszer ugyis belatod amit en lattam be, vagy nem leszel nekik egyszer eleg ha tenyleg a suzuki a gaz...:)
az gáz, ahogy te gondolkodsz...
akkor milyen autóval mennél??
Maserati, Ferrari, esetleg Jaguar??
Sajnalom anyadekat hogy ilyen kis tiszteletlen taknyot neveltek.
A masik pedig hogy ne akarj gazdagokkal baratkozni, mert ok sosem lesznek a te tarsasagod. Mar igy is kilogsz kozuluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!