Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők milyen apropóból...

A szülők milyen apropóból dobják ki a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak azok a szülők, akik a gyereküket kirakják az utcára a szexualitása miatt?
2016. jan. 26. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 6-os válaszoló. Nem bántásnak írtam a homofóbot. Ez egy tényszerű meghatározás. Én csak a véleményem írtam le. Nem a te véleményed kritizáltam.

De azt gondolom, hogy ha valaki gyereket vállal, akkor elkönyvelheti magában, hogy nem lesz tökéletes, lehet beteg, egyéb problémák is előfordulhatnak. Nem csak akkor kell szeretni, és támogatni, ha számunkra megfelelő a nemi identitása, az IQ-ja, az egészségi állapota.

2016. jan. 26. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

"ferde hajlammal"

Jézusom! A 21. században vagyunk, nem a középkorban.

Jogilag megtehetik, emberileg nem.

Részemről mélységesen elítélendő, hogy ezért rakjanak ki egy gyereket.

46N

2016. jan. 26. 12:48
 13/17 A kérdező kommentje:
A gyerek jelzőt most nem feltétlen, mint 18 év alattira szerettem volna használni, hanem a családbeli elhelyezkedésre.
2016. jan. 26. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Levizsgásztatok szülői magatartásból! Gratula!! Mi az, hogy otthonra senki sem akar ferdehajlamút?!? Érdekes, hogy mindig ez jön szóba: meleg a gyerek? DOBJUK KI, igaz? Sajnálom, ha egy szülőben ennyi empátia nem szorult, ha más nem is. Rengeteg szülő alkoholista, tönkretszi idegileg a gyereket. Ők nem ferdehajlamúak? Komolyan? Sokan a fától nem látják az erdőt. Miért számít, hogy a gyereked nőt vagy férfit szeret?! Mert lehet nem lesz unoka, ennyire egoisták vagytok?! Gratula. Legyetek ilyen "okosak". Dobjátok ki a gyereket...kérdem én: Ezek a szülők miért szülők? Nem érdemlik meg..
2016. jan. 26. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:
13%

pont ezért szülők.

manapság kicsit túl sok lett a ferdehajlamú...

én nagyon kétlem, hogy genetika állna a háttérben...

2016. jan. 26. 13:21
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

A gyerekem a gyerekem, akarmilyen is. Semmikepp nem merulne fel bennem hogy "kidobjam".

Ha -az eg ne adja- ferdehajlamu lenne, hat Istenem, attol meg ugyanugy az en gyerekem, es olyannak fogadom el amilyen. Az lehet hogy ezt a temat nem nagyon feszegetnenk a mindennapi eletben, de azt pl nem latom be hogy ettol miert lenne kevesbe az en fiam/lanyom.

Ugyanugy ateli azt ha pl szakit valakivel es szuskege van ra hogy valaki melle alljon, tamogassa.

Nyilvan nem orulnek neki, ki az aki igen, de epp eleg baja lenne szegeny gyereknek a vilag tobbi reszevel, legalabb a szulotol ne ugyanazt kapja.

2016. jan. 26. 13:22
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Szomorúnak tartom, hogy sokan az identitásuk alapján ítélik meg az embereket. Nekik valyon az a legnagyobb értékük, hogy heteroszexuálisok? Akkor biztos, hogy szörnyű emberek.

Nem kell őket imádni, nem kell őket támogatni, de értelmes ember nem kezd el gyűlölködni egy ilyen dolog miatt.

Szülőként elhiszem, hogy először nehéz, hiszen unokájuk így már nem nagyon lesz. Viszont más okot nem látok a csalódottságra.

Nem hiszem, hogy semmissé válna a pillanat, amikor először tartottam a kezemben a kisbabámat, amikor éjszakákat virrasztottam át a betegágya mellett, a sok-sok vidám családi nyaralás, kirándulás és játék csak azért, mert később rájött, hogy meleg. Attól még a fiam marad, akit ugyanúgy támogatni és szeretni fogok, mint eddig.

2016. jan. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!