A szülők milyen apropóból dobják ki a gyerekeiket?
többféle okból
és olyasmit gondolnak, hogy már hamarabb ki kellett volna tenni
1-2
Kifejthetnétek kicsit bővebben is. Például, ti mit tennétek hasonló esetben? Szerintetek a szülők jogosan teszik ezt? Vajon milyen szülő az ilyen?
Milyen szülő? Inkább a gyerek milyen.
Senki nem akar otthonra egy ferde hajlamút.
Jogos, vagy nem jogos, teljesen mindegy, ha egyszer adott szülő így érzi jónak, teljesen mindegy, hogy itt hány ember ellenzi.
Én úgy gondolom, hogy a gyerekem szexualitasa az ő dolga -nyilván bizonyos határokon belül, azt pl sosem tamogatnam, hogy az én hazamban csoportszex partit rendezzen, vagy transzvesztitakent induljon valahova otthonról. Az viszont, hogy fiút vagy lányt szeret, nem nagyon érdekel. Nyilván a mai világban könnyebb dolga van, ha "normális ", tehát az ellenkező nemhez vonzódik, hiszen rengeteg homofob el a világban, de egyrészt nem akarás kérdése, hogy kihez vonzódik, másrészt egy felnőtt ember úgy éli az életét ahogy neki jó. Szóval nem, nem dobnam ki
Összegyűlt az összes homofób?
Elég szomorú, ha az miatt, amit tulajdonképpen a génjeik által ők adtak a gyereküknek, kiteszik.
Sajnálatos, hogy vannak ilyen szülők.
Az egyet nem értés és a gyűlölet/utálat két teljesen különböző dolog.
Nem kell semmivel sem egyet érteni, de ócsárolni sem, és ezt mindkét félre vonatkozik szerintem.
#8 - Pedig én találkoztam sajnos ilyenekkel. Ismerek olyan családot, ahol kirakták a 16(!!!) éves fiújukat, csak mert bevallotta, hogy meleg. Még az volt a szerencséje, hogy a párjának (azt hiszem 19 volt) már saját lakása és állása volt, így odaköltözhetett.
Sőt itt is elég gyakran olvasok olyan kommenteket, beszélek olyan személyekkel, akik ennyitől is kivágnák, ha nem puskával lőnék szét a fejét a gyereknek. Nyilván, gondolom, azaz reménykedem, hogy az utóbbi csak erős túlzás. Igaz amelyik kutya ugat, az nem harap, könnyen lehet, hogy ebben a szituációban még se így viselkedne, csak a szája nagy... De egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy lehet egy gyereket ennyiért így bántani. Holott elvileg a családnak kéne lennie a legfőbb támasznak.
Félreértés ne essék, én nő vagyok illetve azt is meg kell említeni, hogy a melegek sem csak férfiak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!