Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen hírek hallatán te nem...

Ilyen hírek hallatán te nem félve engeded el a kiskorú lányodat házibuliba?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 26. 10:10
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
16%
már nem azért, de nehogy már szentnek állítsátok be a kis ribizlit... Ő itt a legnagyobb hibás. Ha nem viselkedik, öltözik kihívóan, nem megy fel öt pasival lakásra mint a hivatásosok, akkor nem lett volna semmi probléma. Egyébként meg, saját akaratból ment fel a lakásra, saját akaratból ivott, mikor tudhatta hogy miért hívták fel, így nem tekinteném erőszaknak. Mindenesetre a szülőket is megbüntetném.
2016. jan. 26. 18:08
 42/54 anonim ***** válasza:
29%

"már nem azért, de nehogy már szentnek állítsátok be a kis ribizlit... Ő itt a legnagyobb hibás. Ha nem viselkedik, öltözik kihívóan, nem megy fel öt pasival lakásra mint a hivatásosok, akkor nem lett volna semmi probléma. Egyébként meg, saját akaratból ment fel a lakásra, saját akaratból ivott, mikor tudhatta hogy miért hívták fel, így nem tekinteném erőszaknak. Mindenesetre a szülőket is megbüntetném."

Hányingerkeltő, ostoba véleményt. Az áldozathibáztatás a gyenge jellem sajátja. A lány nem szent, de az, hogy ő a legnagyobb hibás, az nevetséges, és olyan szinten csőlátású gondolat, hogy arra szavakat sem találok. Egyes embereknek mintha nem lenne semmi a két fülük között.

Ha a lány felment öt sráccal egy lakásba, ha a lány alulöltözött volt, ha a lány ribisen viselkedett, ha a lány berúgott, az ok arra, hogy megerőszakolják? Akkor megérdemli? Nem, nem érdemli meg. Senki sem érdemli meg.

2016. jan. 26. 18:19
 43/54 Költőnő? ***** válasza:
Akkor ezek szerint, ha te együtt vagy vkivel és mondjuk fél perccel az aktus után kér h hagyd abba mert fáj, stb... Ezek szerint te nyugodt szívvel folytatod.
2016. jan. 26. 18:29
 44/54 anonim ***** válasza:
65%

Most őszintén, én nem védeni akarom a fiúkat és nem is a lányt hibáztatni (annak ellenére, hogy ő is hibás) de szerintetek melyik lányt erőszakolnák meg:

1: azt akinek nincs kint a melle, a szoknyája max. térd fölé ér, nem iszik (max. pár pohárral de el tud számolni 20-ig), csak azokkal a fiukkal kezd ki akik tetszenek neki.

2: ki van téve a melle, a szoknyából kint a bugyija, részeg, mindenkivel kikezd.

EZ NEM AZT JELENTI, HOGY NYUGODTAN MEG LEHET ERŐSZAKOLNI A KETTEST (EZT A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ÍRTAM)

Az első variáció is tud szórakozni. Amúgy 14 évesen nem kéne leinnia magát.

2016. jan. 26. 18:36
 45/54 anonim ***** válasza:
21%
Szomorú, hogy még mindig itt tartunk és ilyen ősemberek között élünk, akiknek fogalmuk sincs mi a nemi erőszak. Ha én felmegyek egy lakásba ahol 10 pasi van, nagy eséllyel akkor sem fognak megerőszakolni, mert normális emberek, akik azzal szeretnének lefeküdni akivel van valamilyen érzelmi kapcsolatuk, nem akárkivel. Ha miniszoknya van rajtam akkor sem! Nagy baj az, ha egy férfi ott tart, hogy neki tök mindegy és akárkibe belerakja. Persze itt az elkövetők fiatalkorúak, így elsősorban a szülőket hibáztatom, hogy ilyen selejt gyereket sikerült nevelniük. A kislány szerintem egyetlen ponton hibázott, ott hogy berúgott és emiatt gondolom védekezni sem tudott, azt nem tudhatta, hogy kik lesznek fent és hányan, illetve az sem baj egy normális társaságban, ha csak fiúk vannak fent egy lakásban.
2016. jan. 26. 18:42
 46/54 anonim ***** válasza:
39%
A másik lánynak volt annyi sütnivalója , hogy nem ment velük ennek meg nem volt. Magára vessen.
2016. jan. 26. 18:50
 47/54 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy miniszoknyában volt? Az én környezetemben egy ilyen eset volt. Ott a két 17 éves lány moziban volt pár utcányira a lakásuktól, este 7-kor mentek haza és csak a sarkon váltak szét, tehát az a lány, akit megerőszakoltak csak néhány társasház előtt haladt el egyedül, ráadásul Budán egy elit kerületben, ennek ellenére 2 férfi berántotta egy kapualjba, ahol brutálisan összeverték és megerőszakolták, súlyos sérüléseket szenvedett. Tél volt, így egyáltalán nem volt miniszoknyában, nem öltözött kihívóan, nem csinált semmit. A nemi erőszakok nagy többsége ilyen, vagy családon belül történik, nem mindig a diszkóból, meg az ivásból, meg a miniszoknyából kell kiindulni.
2016. jan. 26. 19:00
 48/54 anonim ***** válasza:
32%
A lány nem volt hibás. Én a fiúkat és a szüleit hibáztatnám. A lány egyszerűen egy naiv kislány, aki játszotta a nagylányt. Viszont ezért nem érdemli meg, hogy bántsák és megalázzák. Nem is csodálkozom az itteni válaszok után, hogy a fiúk simán megcsinálták. Erről az jut eszembe, hogy Németországban egy iskola mellé raktak egy menekülttábort. Megkérték a lányokat, hogy takarják a végtagjaikat is, vagyis hosszú nadrág és felső. A szülők tiltakoztak. Vagyis, ha baj történik, akkor szerintetek a rövid polóban közlekedő lány a hibás, mert hát tudhatta volna.
2016. jan. 26. 19:09
 49/54 anonim ***** válasza:
88%
Arra kíváncsi lennék, ki lenne a hibás, ha öt részeg fiú egy hatodikat erőszakolt volna meg.
2016. jan. 26. 19:31
 50/54 anonim válasza:
48%

Nem tudom, miért vagytok felháborodva.

15 éves vagyok és egy éve járok házibulikba.

Ittam, de sose annyit, hogy hülyeséget csináljak, ráadásul a megerőszakoláshoz nem is kell inni.

Szüleim normálisak igen, hogy elengednek. Olyan társaságba kell járni, ami megbízható.

2016. jan. 26. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!