Ilyen hírek hallatán te nem félve engeded el a kiskorú lányodat házibuliba?
"már nem azért, de nehogy már szentnek állítsátok be a kis ribizlit... Ő itt a legnagyobb hibás. Ha nem viselkedik, öltözik kihívóan, nem megy fel öt pasival lakásra mint a hivatásosok, akkor nem lett volna semmi probléma. Egyébként meg, saját akaratból ment fel a lakásra, saját akaratból ivott, mikor tudhatta hogy miért hívták fel, így nem tekinteném erőszaknak. Mindenesetre a szülőket is megbüntetném."
Hányingerkeltő, ostoba véleményt. Az áldozathibáztatás a gyenge jellem sajátja. A lány nem szent, de az, hogy ő a legnagyobb hibás, az nevetséges, és olyan szinten csőlátású gondolat, hogy arra szavakat sem találok. Egyes embereknek mintha nem lenne semmi a két fülük között.
Ha a lány felment öt sráccal egy lakásba, ha a lány alulöltözött volt, ha a lány ribisen viselkedett, ha a lány berúgott, az ok arra, hogy megerőszakolják? Akkor megérdemli? Nem, nem érdemli meg. Senki sem érdemli meg.
Most őszintén, én nem védeni akarom a fiúkat és nem is a lányt hibáztatni (annak ellenére, hogy ő is hibás) de szerintetek melyik lányt erőszakolnák meg:
1: azt akinek nincs kint a melle, a szoknyája max. térd fölé ér, nem iszik (max. pár pohárral de el tud számolni 20-ig), csak azokkal a fiukkal kezd ki akik tetszenek neki.
2: ki van téve a melle, a szoknyából kint a bugyija, részeg, mindenkivel kikezd.
EZ NEM AZT JELENTI, HOGY NYUGODTAN MEG LEHET ERŐSZAKOLNI A KETTEST (EZT A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ÍRTAM)
Az első variáció is tud szórakozni. Amúgy 14 évesen nem kéne leinnia magát.
Nem tudom, miért vagytok felháborodva.
15 éves vagyok és egy éve járok házibulikba.
Ittam, de sose annyit, hogy hülyeséget csináljak, ráadásul a megerőszakoláshoz nem is kell inni.
Szüleim normálisak igen, hogy elengednek. Olyan társaságba kell járni, ami megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!