Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen hírek hallatán te nem...

Ilyen hírek hallatán te nem félve engeded el a kiskorú lányodat házibuliba?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 26. 10:10
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
70%

17-nek.

Ne legyünk álszentek... Ha egy kiéhezett vénlánytól azt hallod, hogy vett egy miniszoknyát, és Kölnben fog jövőre szilveszterezni, te mire gondolsz?

A lány 14, nem tudatlan annyira, hogy sejtelme se legyen, mit akar tőle pár fiú egy üres lakásban.

És igenis, akinek van lánya, az tanítsa meg arra, hogy ne menjen már helybe a lófa.szért: ha részegen mórikálod magad félpucéran öt kanos pasi között, és kihívóan viselkedsz, jó eséllyel szabad prédának fognak tekinteni.

Ahogy azt is elmondja normális szülő, hogy buliból hazafele három-négy lány üljön taxiba, fizessék közösen, és úgy induljanak haza, inkább mint részeg haver kocsijába ülve, vagy egyedül, vagy tömegközlekedéssel.

A bajnak van egy olyan hülye tulajdonsága, hogy jobb elkerülni, mint utólag sírni.

Nem messze van egy menekülttábor, és bár jogom van abkörnyéken este, miniszoknyában, segget rázva, szájat nyaldosva kelletni magam, és utána jogom van nemet mondani, de mégsem teszem, mert úgy érzem, ha megke.fél négy-öt néger, akkor nem volt véletlen. Az utólag nem fog vígasztalni, hogy bíróság elé kerülhetnek, és bűncselekménynek számít.

Ez is olyan, mint amikor a zebránál zöldre vált a gyalogos lámpa. Nekem van elsőbbségem, de ez nem fog vigasztalni, ha egy szabálytalan autós kivasal 120-al, mert áthajtott a piroson. Körbenézek mielőtt lelépek, mert más, amihez jogom van, és más, amit biztonságosan megtehetek.

2016. jan. 26. 12:24
 22/54 anonim ***** válasza:
75%

Ja, és a kérdésre válaszolva.

Nem, nem engedem el bulizni az ilyen idős lányomat. Nem azt mondom, hogy játsszon a barbikkal, de az se fog meghatni, hogy bezzeg a Julit, a Mancit meg a Gizit elengedik, és mekkora roh.adék vagyok, ha én nem.

Inkább ő sírjon, minthogy én sírjak.

2016. jan. 26. 12:28
 23/54 anonim ***** válasza:
32%

19.

'Érdekes,hogy mindig a lányt szidják,hogy k.u.r.v.a meg hasonlók..nem hiszem,hogy bárki is önként akarna ilyesmit"

hát..ooo..a szavaidbol itélve te onként tetted...16 évesen jol berugtál majd egy ágyban kotottél ki 7 fiuval...

2016. jan. 26. 12:44
 24/54 Költőnő? ***** válasza:
80%

nem értem én az ilyeneket... Mire gondoltak a srácok, h nem fog kiderülni???

Sajnálom persze a kislányt, de hát kvázi alig ismerem srácokkal 4 fal között nem iszunk. Ahhoz elég nagylány h igyon, de hogy átgondolja, h mindez hová vezethet.... Persze nem a vadbarmokat mentegetem. Nekem elég vad kamaszkorom volt, voltak veszélyes húzásaim, de egy határt sose léptem át.

2016. jan. 26. 13:06
 25/54 anonim ***** válasza:
23%

Megérdemelte. Nem is azzal van baj, hogy buliba megy, mert ott emberek vannak stb., de ez a szűzkislányka nem buliba ment, hanem ahogy íták egy üres lakásba 5 nem 1 hanem 5 db ! pasival ! Tehát nem bulizni akart hanem mást a fiúkkal ! Biztosan nem azért ment, hogy megírják a lecét, és tudta , hogy a fiúk sem azért hívták fel őt !

A másik meg , hogy ha a disznót vagy a tehenet ha megitatod, utána már nem fog többet inni ! Azok tudjàk mennyi az elég ez meg nem tudta ! Igy járt !

Am szerintem tudta minek megy fel , csak kicsúsztak a kezéből a dolgok, szegénykémnek...Milyen szomorú ...

Nem a fiúkat kellett volna lecsukni.

2016. jan. 26. 13:16
 26/54 anonim ***** válasza:
24%
25 Azért remélem, hogy téged brutálisan meg fognak erőszakolni, bármilyen nemű is vagy. 14 éves kislány, basszus. Biztos, hogy nem b.aszni akart, vagy legalábbis nem ebben a formában.
2016. jan. 26. 13:32
 27/54 anonim ***** válasza:
74%
24 Nekem is vad kamaszkorom volt és én is nő vagyok, de azért utólag belátom, hogy sok esetben baromi nagy szerencsém volt, hogy nem durvultak el még jobban a dolgok, így is volt néhány sztori, ami azért nem romantikus lányregénybe való.
2016. jan. 26. 13:33
 28/54 anonim ***** válasza:
69%

Kihívóan viselkedik? Az ok a támadásra?

Ha valaki előveszi az utcán a drága iPhone-ját, ellophatom tőle, mert ő a hibás, tudta, hogy drága, tudta, hogy lehet, hogy ellopják, és kihívóan viselkedett, amikor a szemem előtt telefonált.

Nincs olyan, hogy kihívó viselkedés. Meg kell kérdezni. Akarsz dugni? És az igen ill. nem szerint tovább folytatni a dolgokat. Nincs olyan, hogy gondolatolvasó vagyok, meg akin szoknya van, az biztos azt akarja, hogy megerőszakolják.

Az eszem megáll, itt sokak szerint az egyetlen lány hibásabb, mint 5 fiú??? Mi veszi rá őket, hogy megerőszakoljanak bárkit is? Engem ez rémiszt el.

2016. jan. 26. 13:42
 29/54 Költőnő? ***** válasza:
34%

persze, de önmagában csak a szerencse nem lett volna elég... Nem tudom, ilyen esetben hol kezdődik a szerencse és hol a felelőtlenség... Nyilván ennek a kislánynak is lehetett volna szerencséje és egy ujjal nem nyúlnak hozzá a srácok, nade az is tény, ha kicsit gondolkozik, nem kellett volna a szerencsére apellálni... Az élethez kell egy adag szerencse, de egy kis józan paraszti ésszel sok dolognak elejét lehet venni.

Volt, h segítséget kértem a hazamenetelben vmelyik ismerősömtől. Ciki? Hát büszkeségre nem dhat okot. Hazaértem volna egyedül is? Valószínűleg. Biztonságosabb volt így? Ezer százalék.

2016. jan. 26. 13:45
 30/54 anonim ***** válasza:
31%

Ott a lány is hibás volt!!

Engem 15 évesen engedtek bulizni előszőr,itt ahol lakom bucsukor (nyolcadikból kimaradtam,évvesztes voltam)

Utána mentem ahhoz a barátnőmhőz akivel középsuliba barátnőm lett..ott volt minden,pia,drog stb..érdekes mai napig nem iszom buliba alkoholt sőt alkalmakkor iszom csak ami évi 2-3 alkalom max...házibuliba sem jártam...minden nevelés kérdése..ill társaság...

2016. jan. 26. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!