Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire igazságos anyám...

Mennyire igazságos anyám által használt böngészőben a facebook-ot blokkolni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy fent legyen fb-n, annyi h. lye impulzus érné én csak meg szeretném óvni ezektől, nem magam miatt nem akarom, hogy fent legyen. Gondolkodok rajta, hogy visszatiltsam aztán eldöntheti, hogy használja-e. Még nem szólt, hogy nem jön be nála az fb.

2016. jan. 25. 12:09
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
93%

MINDENKI látja? Én nem láttam, miket posztolt anyukád. Most már érdekel.

Nyilván, aki az ismerőse, tudja, hogy ilyen. Az egyik barátnőm, hiába szóltam neki, naponta küldi a Candy Crush-t, egy másik, aki kutyabzi, 20 percenként posztol kutyás képeket meg videókat, a harmadik minden étkezését dokumentálja. Hidd el, a többi felhasználó biztos elrejti, ha nem tetszik neki. Én is annyi mindent elrejtettem már. Jobboldali kirohanások, szülésről képek, inspirációs idézetek.

2016. jan. 25. 15:40
 42/51 anonim ***** válasza:
79%
Ki fizeti az internet-hozzáférést? Kié a gép, amin netezik? Ha mindkettőt te fizeted, akkor jogod van letiltani, de ne lepődj meg rajta, ha sértődés lesz belőle. Ha lányod/fiad lesz, őt is így fogod nevelni? Csak mert az, hogy bezárod egy burokba, sosem megoldás. Arra kell megtanítanod anyudat, hogy biztonságosan tudja használni az internetet.
2016. jan. 25. 16:41
 43/51 anonim ***** válasza:
34%
Látod, hogy itt mindenki segghülye. Szerintem is tiltsd le a Facebook-ot, meg a gyakorikérdéseket!
2016. jan. 25. 16:57
 44/51 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nagymamám rendszeresen facebook-ik. Sőt még a 90 éves rokonunk is. És tudod nem lett tőle semmi bajuk. Nagymamám nem posztol hülyeségeket, csak a rólunk készült képeket (szülinap, karácsony stb.), meg szülinapokon köszönt fel embereket stb.

Mikor meg mondjuk egy receptet akar megosztani, hogy később meglegyen, akkor meg privátba teszi a bejegyzést.

És a volt osztálytársa, hogy keresse fel személyesen mikor az ország másik végén lakik??? Akármennyire is hihetetlen van akivel ott tartja a kapcsolatot.

Napi egy órát vagy még annyit se szokott fent lenni, tehát nem függő.

Ha nem akarod, hogy az anyukád sok marhaságot csináljon akkor csak meg kell tanítani helyesen használni a fb-t.

2016. jan. 25. 17:29
 45/51 A kérdező kommentje:

Na pontosan ez a véleményem az ilyesmiről...még ha nem is vagyok tini akkor is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. jan. 25. 19:03
 46/51 anonim ***** válasza:
87%

szánalmas vagy, ahelyett, hogy megmutatnád neki, hogy kell helyesen használni, inkább letiltod

anyád pedig hagy döntse már el, kivel akarja tartani a kapcsolatot és kivel nem

ugye nem akarsz gyereket?

2016. jan. 25. 19:42
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy látszik abból ahogy fogalmazol, hogy tini vagy.

Nem értem, hogy miért fáj neked, ha anyukád facebookozik. Téged sem védett meg senki az "impulzosoktól", és mégsem lett semmi bajod.

2016. jan. 25. 20:15
 48/51 Argloss ***** válasza:
100%

Argloss: "Tehát azt mondod a lefejezős videókat, a kínzásokat és egyéb brutális dolgokat..."

Kérdező: "Nem szokott ilyesmiket nézni, eszében sincs, de az amikor ismerősök likejai..."

Ha a tévében, híroldalakon és egyéb internetes oldalakon is tudja ignorálni a számára felesleges dolgokat, akkor azt a facebook-on is meg tudja tenni. Ha nem érez rá késztetést, hogy skypeon, viberen és egyéb helyeken elküldözgesse azokat a dolgokat amiket nézeget, akkor a facebook-on sem fogja megtenni.

Kérdező "Nem hiszem, hogy bármi is ami a fb-n van az ő érdekeit szolgálná..."

Miért gondolod azt, hogy a te felelősséged eldönteni azt, hogy kinek mi szolgálja az érdekeit? Lényegében elveszel egy kényelmi funkciót tőle, mert te úgy gondolod, hogy az haszontalan. Mintha letiltanád a mosógép használatáról, mert kézzel mosni biztonságosabb...

2016. jan. 25. 21:11
 49/51 anonim ***** válasza:
83%
kérdező, azt írod véleményt kérsz, de azt akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, ordenálé stílusban leoltod mit vársz? Te a mi gépünkről a gyakorit tiltanád le? Én meg a ti net előfizetéseteket... ekkora arccal mint ami neked van nem szükséges a net.
2016. jan. 26. 18:47
 50/51 Költőnő? ***** válasza:
100%
hát itt aztán halmozottan kijön, h a stílus maga az ember
2016. jan. 26. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!