Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire igazságos anyám...

Mennyire igazságos anyám által használt böngészőben a facebook-ot blokkolni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy fent legyen fb-n, annyi h. lye impulzus érné én csak meg szeretném óvni ezektől, nem magam miatt nem akarom, hogy fent legyen. Gondolkodok rajta, hogy visszatiltsam aztán eldöntheti, hogy használja-e. Még nem szólt, hogy nem jön be nála az fb.

2016. jan. 25. 12:09
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
88%

Ami neked baromság, az nem biztos, hogy másnak is.

Anyukádnak is van biztosan sok minden, ami szerinte baromság és te mégis csinálod.

2016. jan. 25. 12:56
 12/51 anonim ***** válasza:
87%

Tari Annamária azt javasolja, hogy MINDEN szülő legyen fent a FB-on, mert csak így van azzal tisztában, hogy mi éri ott a gyermekét, így tudja rá felkészíteni.

Ha nálatok fordított a helyzet (ami számomra egészségtelennek tűnik, hogy te viselkedsz úgy, mintha anyád anyja lennél), akkor neked kell felkészítened arra, hogy mi vár rá a FB-on.

2016. jan. 25. 12:57
 13/51 A kérdező kommentje:

én sem használom sűrűn az fb-t , tényleg csak a legfontosabb emberekkel tartom a kapcsolatot..ne pofázzatok hát bele

nem kioktatást kértem, hanem véleményt.

2016. jan. 25. 12:58
 14/51 anonim ***** válasza:
96%
Fordítva ülsz a lovon,nem is kicsit.És hiába pattogsz,neked nincs igazad.Milyen jogon szólnál bele egy felnőtt ember életébe,aki ráadásul felnevelt?Nem is rosszul,hiszen te is látod,hogy mennyi hülyeség van,persze,te is tapasztalsz,de ő látott el a kezdő lökésekkel.És ha ezután is azt hiszed,hogy mindenki hülye,csak te vagy helikopter,akkor menthetetlen vagy!
 15/51 anonim ***** válasza:
97%

Süket duma.

Neked az a bajod, hogy ha nálad le is van tiltva, azért az ismerőseid osztanak meg olyan képeket, amik kínosak lennének neked. Bulifotók, üzenetek, féltékenykedés és hajtépés, meg egyebek.

Anyád se nem hülye, se nem süket, elég ha a buszon hazautazik, tisztában lesz vele, hogy milyenek a mai tinik. Elég hangosan szokta egy-két középiskolás kitárgyalni a hétvégéit ahhoz, hogy ne legyenek illúzióim nekem se, mi folyik egy ottalvós buliban, diszkóban, vagy a szünetekben.

Legfeljebb az lesz neki meglepetés, hogy te is...

Az mondjuk csalódás is lesz.

Esetleg ha úgy gondolod, hogy anyád előtt szégyellnéd, vagyis nem kéne hogy tudjon róla, hogy mit művelsz, ideje lenne mérlegelni. Lehet, hogy tényleg nem helyes. Másrészt még nagyon sokan mások is látnak mindenféle disznóságot a fb-on, és lesz véleményük.

16/51 A kérdező kommentje:
szerintem meg baromság a pénzenergia, szerencse meg egyéb finomságok is és meglett korú emberek (köztük anyám ismerősei is) sűrűn osztogatják meg az efféle marhaságokat...és akkor ez csak egy az ezerféle impulzus közül amitől igenis védeni kell azt aki még csak most ismerkedik az internet mélységeivel...
2016. jan. 25. 13:01
 17/51 A kérdező kommentje:

az utolsó mekkora konteót tolt már :)

nem vagyok tini nincsenek rejtegetni való buli fotóim

2016. jan. 25. 13:03
 18/51 anonim ***** válasza:
95%

Nem tiltani kell, hanem tanítani.

Az utcán is sok veszély érhet, akkor maradj a szobádban és anyukád zárja rád az ajtót. Na ez jó lenne?

2016. jan. 25. 13:04
 19/51 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, istenem az öreglányok mind ilyenek.

Szállj le róla, hadd legyen egy kis öröme az életben.

2016. jan. 25. 13:04
 20/51 anonim ***** válasza:
94%
Ahhoz, hogy magadtól megvédd, nem kell blokkolni semmit. A szádon kívül.
2016. jan. 25. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!