Mennyire igazságos anyám által használt böngészőben a facebook-ot blokkolni?
Ami neked baromság, az nem biztos, hogy másnak is.
Anyukádnak is van biztosan sok minden, ami szerinte baromság és te mégis csinálod.
Tari Annamária azt javasolja, hogy MINDEN szülő legyen fent a FB-on, mert csak így van azzal tisztában, hogy mi éri ott a gyermekét, így tudja rá felkészíteni.
Ha nálatok fordított a helyzet (ami számomra egészségtelennek tűnik, hogy te viselkedsz úgy, mintha anyád anyja lennél), akkor neked kell felkészítened arra, hogy mi vár rá a FB-on.
én sem használom sűrűn az fb-t , tényleg csak a legfontosabb emberekkel tartom a kapcsolatot..ne pofázzatok hát bele
nem kioktatást kértem, hanem véleményt.
Süket duma.
Neked az a bajod, hogy ha nálad le is van tiltva, azért az ismerőseid osztanak meg olyan képeket, amik kínosak lennének neked. Bulifotók, üzenetek, féltékenykedés és hajtépés, meg egyebek.
Anyád se nem hülye, se nem süket, elég ha a buszon hazautazik, tisztában lesz vele, hogy milyenek a mai tinik. Elég hangosan szokta egy-két középiskolás kitárgyalni a hétvégéit ahhoz, hogy ne legyenek illúzióim nekem se, mi folyik egy ottalvós buliban, diszkóban, vagy a szünetekben.
Legfeljebb az lesz neki meglepetés, hogy te is...
Az mondjuk csalódás is lesz.
Esetleg ha úgy gondolod, hogy anyád előtt szégyellnéd, vagyis nem kéne hogy tudjon róla, hogy mit művelsz, ideje lenne mérlegelni. Lehet, hogy tényleg nem helyes. Másrészt még nagyon sokan mások is látnak mindenféle disznóságot a fb-on, és lesz véleményük.
az utolsó mekkora konteót tolt már :)
nem vagyok tini nincsenek rejtegetni való buli fotóim
Nem tiltani kell, hanem tanítani.
Az utcán is sok veszély érhet, akkor maradj a szobádban és anyukád zárja rád az ajtót. Na ez jó lenne?
Jaj, istenem az öreglányok mind ilyenek.
Szállj le róla, hadd legyen egy kis öröme az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!