Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire igazságos anyám...

Mennyire igazságos anyám által használt böngészőben a facebook-ot blokkolni?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy fent legyen fb-n, annyi h. lye impulzus érné én csak meg szeretném óvni ezektől, nem magam miatt nem akarom, hogy fent legyen. Gondolkodok rajta, hogy visszatiltsam aztán eldöntheti, hogy használja-e. Még nem szólt, hogy nem jön be nála az fb.

2016. jan. 25. 12:09
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
94%
Lol na ez már szánalmas... Ne hasonlìtsuk már az fb-t a deepwebhez, mert kicsit nem ugyanaz...
2016. jan. 25. 13:08
 22/51 A kérdező kommentje:

Ne mond már meg nekem mit csináljak :)

Laptopján egyszer állítottam be

2016. jan. 25. 13:13
 23/51 anonim ***** válasza:
97%

Meg kérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Anyukád felnőtt ember, nem neked kell őt megvédened. Pszichológiai szempontból sem egészséges, ha a szülő-gyerek kapcsolat felcserélődik, mindkettőtöknek okozhat komoly sérüléseket.

Ha mindenáron segíteni akarsz neki, világosítsd fel, hogy ne osszon meg olyan posztokat, amelyek Iphone nyereményt és hasonló dolgokat ígérnek és ne kattintson rá minden reklámra.

Ha pedig kérdést teszel fel ezen az oldalon, számíthatsz rá, hogy nem csak neked tetsző válaszok fognak érkezni (ez esetben teljesen jogosan), de attól még lehet civilizált emberhez méltóan beszélgetni egymással. Ha nem értenek veled egyet, értelmesebb lenne kerülni a "Ne mondd már meg nekem, hogy mit csináljak" jellegű válaszokat. Amennyiben zavarnak az ellenvélemények, ne tegyél fel kérdést, mert ettől kicsit ostobának tűnsz. Nem mondom, hogy az vagy de tény, hogy nagyon rosszul kezeled ezt a helyzetet.

2016. jan. 25. 13:19
 24/51 anonim ***** válasza:
95%
Nincs barátnőd, mi?
2016. jan. 25. 13:20
 25/51 anonim ***** válasza:
96%

Aki veled ellentétes véleményt mondott, azt mind leoltottad, mint egy kis pisis. Mégis minek írtad ki a kérdést? Abban reménykedtél, hogy bárki is egyetért majd veled, és akkor jól elbeszélgethetnétek a gyerekes viselkedésedről?

Ha nem akarod, hogy az anyád lássa, amiket kiírsz/lájkolsz, akkor tiltsd le a fb fiókját, hogy ne láthassa. Az nem megoldás, hogy az egészet letiltod elötte. És ha ő is szeretné ott tartani a kapcsolatot az ismerőseivel? Szánalmas és önző vagy.

2016. jan. 25. 13:21
 26/51 anonim ***** válasza:
96%

Attól semmi baja nem lesz anyádnak, hogy a megosztott szerencsebigyuszokat nézegeti.

Van jó pár ismerősöm, aki fiatal, és tele van az oldala pl ilyenekkel. Pont ezért nem is követem, hanem csak bekukk hozzá, ha látni akarom, mi a helyzet nála.

Édesanyádnak netán a TV-n is gyerekzárat alkalmazol?

Ha ismerkedik a nettel, max egy kis beszélgetéssel tudsz neki javaslatokat tenni, hogyan érdemes beállítani az FB-jét.

2016. jan. 25. 13:22
 27/51 anonim ***** válasza:
96%
Hát...ha engem nézne a gyerekem egy gyengeképességű retardáltnak, aki nem döntheti el egyedül, mit és mikor nézeget facebookon, nagyon elszomorodnék...mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fb felhasználó.
2016. jan. 25. 13:44
 28/51 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te azt nem akarod, hogy anyad lassa, mit müvelsz a facebookon. Azonkivül a valaszom: igazsagtalan abszolut. Üdvözlettel: az igazsag pallosai
2016. jan. 25. 14:06
 29/51 anonim ***** válasza:
6%

sok az ostoba megint, sajnálom ezeket a szánalmas frusztrált emberkéket akik ide válaszolgatnak, annyira rossz életük lehet...

na mind1 egyébként én 100%-osan megértem a kérdezőt, az én anyám kb 1 éve került a fészbúk köreibe, 60 éves és életében nem volt még internet közelében.

kapott egy laptopot tavaly karácsonykor, és tesóm csinált neki egy fész profilt.

eleinte nem volt semmi gond, de aztán elkezdett mindenféle baromságokat megosztani, gyilkosságoktól elkezdve a Pride felvonuláson át mindent.

arról nem is beszélek, hogy az ilyen világvége, meg atombombát dobtak az arabokra fészbúkos híreket azonnal elhitte, és elkezdte megosztani mindenkivel.

kb 250 ismerőse van, szóval elég sokan látták a szerencsétlenkedését.

nekem szerencsére nincs fész szarom már lassan 6 éve, ismerőseim szóltak, hogy anyum elég gázos amit csinál.

egyébként valóban gáz volt, mert visszanéztem az idővonalát miket írt ki meg osztott meg...

töröltem mindent és megmondtam neki, hogy semmit ne csináljon hanem csak az üzenetekre válaszoljon amit a barátai írnak, de semmire ne nyomjon és semmit nem osszon meg.

ha tehettem volna anno akkor én is inkább letiltom a böngészőjéből a fészbúkot, tesóm is megbánta már nagyon hogy csinált neki profilt.

szóval attól hogy ti el nem tudjátok képzelni az ilyet, mert még gyerekek vagytok, vagy csak simán nincs családotok amiben ilyen előfordulhat, még nem kell a kérdezőt fikázni.

és jöhet a jól megérdemelt lepontozás, hajrá! :)

2016. jan. 25. 14:10
 30/51 anonim ***** válasza:
93%
# 35: 41 éves vagyok, anyám hatvanas. Imádja a konteókat, de felnőtt ember, nem tudok beleszólni, hogy mit csinál. FB-ja nincs amúgy, ő e-mailben küldözgeti mindenkinek (többek között nekem is) a hülyeségeket. Néha próbálom felvilágosítani, hogy nem kell mindent elhinni, de túl sok energia, inkább a saját életemmel foglalkozom. Unatkozik, valamivel le kell foglalni magát. :) Vannak olyan dolgok az életemben, amik neki nem tetszenek, én sem szeretem, ha bele akar szólni, úgyhogy én arra törekszem, hogy tiszteletben tartsuk egymás határait.
2016. jan. 25. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!