Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnak...

Hogy mondjam el a szüleimnak hogy azzal hogy mindenért megvernek nem érnek el mást csak azt hogy megvetem őket, félek tőlük és elveszik a beléjük vetett bizalmam?

Figyelt kérdés
pl nincs kész a házim vagy rossz jegyet kapok vagy későn érek haza (este 6 körül) akkor üvöltenek velem meg nem ehetek vacsorát és megvernek

2016. jan. 23. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, mi a helyzet, kisember? Ha TÉNYLEG vernének, soha nem mernél ide írni. Még névtelenül sem.

Találj ki más mesét, hogy az emberek veled foglalkozzanak, jó?

2016. jan. 26. 19:24
 12/13 megadeth18 ***** válasza:
Mi számít verésnek? Ha a földön rugdosnak és egy fadarabbal verik a fejedet, és kék-lila vagy másnap, akkor tényleg szólj az iskolában egy tanárnak, aki tud segíteni, pl. szól a gyerekvédelmiseknek. De ha csak kapsz egy pofont, mert nem csinálod meg a házit, az nem a világ vége.
2016. jan. 26. 22:42
 13/13 A kérdező kommentje:
természetesen nem az olyanfajta verésre gondoltam hogy több csontomat eltörik meg állandóan tele vagyok foltokkal. Általában anya megtépi a hajamat és felpofoz apa meg csak üt ahol ér,de abbahagyják ha már sírok vagy a földön vagyok. Igazából nem is a veréssel van a bajom (persze azzal is) hanem azzal hogy tudom hogy azért vernek mert egy csalódás vagyok nekik és nem tudok nekik megfelelni hiába igyekszem.
2016. jan. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!