Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mélyponton vagyok. Mit tehetek...

Mélyponton vagyok. Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Sose volt annyira szoros a kapcsolatom a szuleimmel, anyukám természetét nagyon nehezen viselem, apukám meg alig van itthon a munka miatt, es altalaban csak annyit tud amit anya elmesél neki. Nos a mindennapos veszeledések nálunk megszokottak, sosincs olyan hogy leuljunk es megbeszeljuk a dolgokat, a végén vagy lilulásom lesz vagy osszetorik valamilyen targy. Az utobbi idoben viszont egyre nehezebben viselem a dolgokat. Csináltam egy nem tul buszke dolgot, bevallom hibáztam, a szuleimnek nem is meséltem el, elég a sajat lelkiismeretemmel is megkuzdeni. Nos tegnap kiderult a dolog, és jelenleg én vagyok a "csalad szegyene" meg a "mocskos", és ha a novérem visszamegy Pestre viszgazni (hetfon)akkor garantálják, hogy nem marad annyiban a dolog és megölnek. Jelenleg egész nap kivagyok, mert a sulis bajaimat se tudom a baratnoimen kivul megbeszelni senkivel, es meg ezis ittvan, tanulni meg most keptelen vagyok. Valaki valami jotanacsot? Nagyszuleimet ebbe szerintem folosleges bevonni, mar regebben meseltem nekik de semmit sem tettek a valtozasert
2016. jan. 23. 12:14
 1/4 A kérdező kommentje:
17/L
2016. jan. 23. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A mélypont azért jó, mert onnan már csak kifelé van.
2016. jan. 23. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor amig a szuleimmel elek, melyponton leszek? Vagyis gondolom..
2016. jan. 23. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenki hibázik. Én is néztem már be nagyon csúnya dolgokat, de semmi nem tart örökké. Ha elcseszted, most meg kell kapnod érte, mert különben elcseszed megint. Ez ilyen. De elmúlik idővel.

Nagyapám mondta mindig, hogy a gyereknek egyszer ke kell esnie a meggyfa elsó ágáról, hogy aztán ne legyen olyan hülye, hogy felmászik a felsőre.

2016. jan. 23. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!