Mi a teendo ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ugyebar apum 3 honapja halt meg igy hat nagyanyamnal lakunk.. De itt lakik a volegenyem is nyilvan 16eves vagyok a volegenyem 22eves..

Es hat az osszes gyermekkori cuccom levitettem a volegenyem hazaba (ott a szulei laknak) es anyam teljesen bevan hulyulve hogy 18 evesen se koltozhetek le a volegenyem hazaba. Ilyenkor mi a teendo???

Anyam a gyámom, a ha bemegyek a gyamhivatalba akkor lehet arrol szo hogy en kerem hogy a volegenyem szulei atvalaljak a gyamsagot?

Mert most azt akarjuk a volegenyemmel hogy anyam hata mogott osszehazasodunk polgarian ha betoltom a 17et..

Nagyon fontos

2015. dec. 27. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%
16 éves kortól lehet házasodni, szülő vagy gyámhatóság engedélye kell hozzá.
2015. dec. 27. 17:06
 2/19 A kérdező kommentje:
Es nagyon szigoruak?? Esetleg volegenyem szulei nem irhatnak ala??
2015. dec. 27. 17:13
 3/19 anonim ***** válasza:
73%

Az általad említett okok kevesek ahhoz, hogy a gyámhivatal engedélyt adjon, hogy férjhez menj.

Anyádat nem lehet kihagyni, a "vőlegényed" szüleinek aláírása kevés.

2015. dec. 27. 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem az ő szüleinek az engedélye kell.

Lehet indok, ha otthon gondok vannak.

Az nem elég, hogy jobban szeretnél a vőlegényedéknél élni.

2015. dec. 27. 17:17
 5/19 A kérdező kommentje:
Es kb mennyi alairas kell?
2015. dec. 27. 17:17
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
16 évesen házasodhatsz, de hogy fogod eltartani magad? mert gondolom nem a vőlegényeddel akarod eltartani magad, sem a szüleivel, és anyukádtól se várod a pénzt, ha a háta mögött intézkedsz igaz?
2015. dec. 27. 17:18
 7/19 A kérdező kommentje:
De ha lekoltozok oda ott Hatvanban eltudok menni fizetos iskolaba amihez megvan a penzem mivel kaptam penzt a hagyatekbol.
2015. dec. 27. 17:23
 8/19 anonim ***** válasza:
73%
Mostanában sűrűn megkérdezik ezt. Valaki nagyon unatkozik.
2015. dec. 27. 17:33
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
Hatvan... örökölt pénz.. nagyon sürgetik, hogy odaköltözz... Te buta lány, téged csak ki akarnak forgatni abból a kevésből is, anyád joggal félt.
2015. dec. 27. 17:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu kerdea telleg nagyon rossz most a helyzetem es nem akarnak kiforgatni semmi penzembol. Anyam semmit nem felt!!!!!!
2015. dec. 27. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!