Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El mesélnék egy történetet és...

Melite kérdése:

El mesélnék egy történetet és kíváncsi lennék rá mi a véleményetek erről? Egy pár a pici babájukkal el megy a postára autóval. Anyuka be szalad a postára közben apuka vigyáz a picire.

Figyelt kérdés
Anyuka mikor végez siet ki ekkor látja hogy a kedves párja kint áll az utcán és beszélget valami haverjaival. A nő ki nyitja a kocsi ajtót és a szegény pici ki feszülve sír ordít. Anyuka oda szól apukának hogy ordít a gyerek amúgy. Apukának az egojának ez olyan rosszat tett hogy azonnal ki akarja dobni a családját (anyukát) mondván hogy vele nem beszélnek így. Hozzá teszem kedves apukának szokása inni, csúnyán beszélni, nőzni. Hazudozni. és nem látja be hogy ő nem viselkedett szülőhöz méltóan.nektek mi a véleményetek?

2016. jan. 20. 08:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Ki milyet szakít, olyat szagol. Erre csak ennyit tudok mondani.

Amúgy meg szerintem azt hiszi, hogy megaláztad/beégetted a barátja előtt. Persze nem ez a normál reakció, de hát ha egyszer ilyen....az öt év alatt kellett volna kiderülnie, hogy nem tisztel téged, hiszen erre való az együttélés, hogy megismerjük a másikat.

Ja és elmesélnéd a teljes történetet? Gondolom jól összevesztetek, te is összehordtál rá mindenféle szépséget és majd aztán dobott ki...nem? Vagy hogy volt ez?

2016. jan. 20. 09:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Az édesanyja alkoholista volt benn volt meg a meg felelő családkép..sajnos ez vissza ütött ezek szerint..nem gondoltam volna
2016. jan. 20. 09:41
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ülj le vele beszélgetni, és kérdezd meg, hogy ugyanolyan jövőt szán-e a gyerekének, mint az övé volt.

Azzal, hogy elmondjuk, neked van igazad, sokra nem mész. Valahogy apukának kellene felnyitni a szemét.

Beszélgess vele sokat a gyereknevelésről, a jövőképéről, mit szeret a gyerekében...stb.

Valahogy rá kellene vezetni, hogy felelős ezért a csöppségért, és ha jó apaként viselkedik, akkor sokkal több örömöt és szeretetet fog kapni tőle, mint a kocsmában a haveroktól.

2016. jan. 20. 09:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a szerencsétlen, de te kínlódsz egy ilyen állat mellet. Oké. További szép napot! :)
2016. jan. 20. 09:53
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjátok már szegényt épp elég a gondja egy ilyen hülye férjjel.Leközelebb, az apuka menjen a postára befizetni a csekkket.Ne feledd, hogy te szülted, te vagy a felelős érte.Ne add ki a gyermekedet ha nem muszály felelőtlen férfiaknak.Vigyázz rá, mert a gyermek az kincs.Könyveld el, hogy te nem fogod az apukát megváltoztatni soha. Vagy vele, vagy nélküle kell boldogulnod.
2016. jan. 20. 10:19
 16/24 anonim ***** válasza:
24%
Ezért inkább soha nem fogok szülni..
2016. jan. 20. 10:20
 17/24 acelsziv ***** válasza:
92%

Jaj istenem. Megint egy elbaltázott élet két idióta miatt.

Szegény kicsi.

2016. jan. 20. 10:21
 18/24 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az édesanyám alkoholista volt, rossz gyerekkor stb. Mégse azt a mintát követem. Furcsa mód a párom se változott meg a 2 terhességem alatt. Ha pedig otthonról hozott minta, már előbb is lehettek jelek. Most leirsz egy csip csup ügyet, miközben komolyabb problémák vannak. Próbálj meg a saját lábadra állni és elválni tőle.
2016. jan. 20. 11:18
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt nem értek: mi ebben a kérdés? És miért nem lehet E/1. személyben leírni a történetet?
2016. jan. 20. 11:57
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
És most mi a kérdés? Összeilletek, jó nagy marhák vagytok mindketten. Szegény gyerek...
2016. jan. 20. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!