Ez lehet az oka?

Figyelt kérdés
A szüleim kisfiút szerettek volna, de aztán én lány lettem. Mondták már párszor, hogy milyen lett volna ha fiúk születik, és ez nekem kicsit rosszul esett. Előfordulhat, hogy azért akartak fiút mert apum fiatalabb tesójának is van fia?

2015. szept. 10. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sok köze lenne ahhoz, hogy apád testvérének is fia van.
2015. szept. 10. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem tartom valószínűnek. De leírhatnád, hogy miért feltételezed ezt.
2015. szept. 10. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Még akár az is lehet hogy igen, emiatt, bár az már elég szomorú ha vki úgy válal gyereket, hogy "na majd megmutatom h én is tudok fiút csinálni"

DE ez a fiút vártak, lány lettem inkább olyan kérdésnél szokott felmerülni, hogy miért ilyenek velem a szüleim, szerintük semmit se csinálok jól és nem lesz belőlem semmi stb. Rajtad is lecsapódik így?

2015. szept. 10. 18:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, megkapom :(
2015. szept. 12. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
És erről lehet velük beszélni? Talán ők ezt észre sem veszik, és ha van bennük egy kis érzelmi intelligencia akkor átérzik ezt a helyzetet.
2015. szept. 14. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!