Te hogyan fejezed ki a szeretetedet az apukád felé?
Figyelt kérdés
A kérdés felnőttekhez szól! :-)2015. okt. 26. 16:46
2/9 anonim válasza:
amíg élt megöleltem :) jókat beszélgettünk.
3/9 anonim válasza:
Nem vagyunk annyira jó kapcsolatba sajna...
4/9 anonim válasza:
Megölelem és azt mondom neki: Szeretlek Apu!
N32
5/9 anonim válasza:
Megölelem, adok neki puszit, meg néha dörgölőzök mint egy macska :)Rajtam maradt a cica becenév családon belül, hát illik is rám :)
6/9 anonim válasza:
Hát ez lehet, hogy most meredek lesz, de leírom. :D
Általában egymással szembeállunk. Felemeljük mindkét kezünket, és összecsapjuk. Ez nálunk a szurikátapacsi, amit állandóan különféle variációkban kivitelezünk. Anya és a húgom mindig a szemét forgatja, míg mi apával jól szórakozunk. :D
19L
7/9 anonim válasza:
Uccsó, ez tök jó!! :) Tőlem kaptál egy pluszt, olyan kedves ez a történet :)))
8/9 anonim válasza:
Köszönöm. :) Elég idióta módja a szeretetnek, de pacsi után mindig ölelgetjük egymást. :) Néhány itteni kérdést olvasva meglepődök, hogy nekem tényleg nagyon jó viszonyom van a szüleimmel. :)
9/9 kovpet válasza:
Sajnos nekem nem volt olyan apám, akit lehetett szeretni. Szerencsére már nem él. Remélem, nektek több jutott ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!