Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a gyereketek...

Zavarna, ha a gyereketek vásárlásmániás lenne? Az én szüleimet miért zavarja?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy erre ismeretlenek nehezen válaszolhatnak, de kíváncsi vagyok mások álláspontjára, persze kulturált kereteken belül.

Sokat vásárolok, de tényleg rengeteget. Szinte mindig. Külföldön is sokat vagyok, nekem múzeumozás helyett ez a "városnézés".

Sokat vagyok a belvárosi részeken, ahol ott van ugye a Vörösmarthy tér, Váci utca és rengeteg bolt, ahol kb. elveszítem az időérzékemet.

Plusz még ott vannak az online boltok, amiket minden este böngészek és rendelek. Ha nem szállítanak az országba, a nagynéném címére kérem (külföldön él, oda kb. minden üzlet szállít) és ő küldi tovább nekem, vagy hozza magával, ha jön ide.

A szezonok alatt összeszedem azokat, amik tetszenek, aztán mikor vannak 5-6 havonta a nagy akciók, amik 50-70%-ot is elérnek, akkor megveszem azokat, amiktől annyira nem ájultam el, hogy nagyobb összeget fizessek értük. Szóval van egy "taktikám".

Ráadásul mindenhonnan vásárolok, nincs az, hogy csak a nagy márkák dolgait hordom, mert simán felveszem a plázás boltok cuccait. Sőt, a jobb turik dolgait is felveszem, ha látszik, hogy új dolgok.

Nem élek már otthon, szóval azt se mondhatják apáék, hogy ezt a pénzt nekik is adhatnám.

2016. jan. 17. 20:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
45%
Engem szülőként leginkább az zavarna, ha a lányom számára az lenne a legnagyobb szórakozás (és gondolom menekvés valami elöl egy álomvilágba), hogy óránként kiírogasson a gyakorikérdésekre egy újabb gazdaglányos kamukérdést.
2016. jan. 18. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!