Mit tennétek, ha a 15 éves gyereketek?
Megkapná. És onnantól kezdve abból kellene fizetnie a menzát, bérletet, osztálypénzt, tízórait, illetve a dezodort, betétet, ilyesmit... Ja, és a telefonszámláját is!
Egyszer előjött a lányom ilyen óhajjal... Előadtam neki a fentieket, számolgatott, és úgy döntött, jó neki az eddigi rendszer. :D
nem is értem,hogy minek ennyi pénz egy 15 évesnek havi szinten. ha mondjuk kollégista, akkor már reálisabbnak tartom, mert többet kell költenie kajára is, utazásra, esetleg váratlan kiadásra is jól jöhet ha van nála pénz(gyógyszer,osztálypénz)
de ha még otthon él, otthon eszik, kap ruhát, a szülők fizetik a bérletét, az osztálypénzt..stb akkor ez nagyon irreális összeg! még ha el is megy 1-1 mozira a barátaival, vagy néha vesz a büfében egy üdítőt, akkor is elégnek kéne lennie ennyi idősen az 5000 forintnak.
na meg ha emelést szeretne, akkor is fel lehet ezt vezetni normálisan. de nem rögtön 10-15 ezer forintos emelést várni. én nagyon remélem hogy nem lesz ilyen kis követelőző majom gyerekem, aki szerint ez JÁR neki.
Mondanám h használj kotont de elcsúsztál vele 15 évet.
Ha ennyire kell neki 20 E menjen el dolgozni.
Más is azt csinálja.
6# vagyok. azt még elfelejtettem, hogy az se mindegy,hogy a szülő 70 ezres keres, vagy 700 ezret!
mert láttam én már minimálbéres szülőket, akiknek a gyerekük szintén ilyen követelőző volt és elvárta hogy annyi zsebpénzt kapjon,mint a gazdagabb osztálytársai.. azért ez is pofátlanság, be kéne látni,hogyha nem jönnek ki jól anyagilag, akkor nem szabad olyan sokat elvárni. remélem világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!