Ti elmennétek nyaralni 1 hétre a 3,5 éves gyereketek nélkül?
Férjem egy ügyfelétől bónuszként kapott egy 1 hetes nyaralást Magyarországon. Annyit kért az ügyfél, hogy áprilisig menjünk, ne a nyári szezonban.
A lányunk anyósommal lenne, aki óvónő és vinné magával az oviba.
Anyósom nagyon örül neki, jó a kapcsolatuk a lányunkkal. Biztos lesznek fárasztó percek, de nagyon jó nagymama és pedagógus, nem vállalná el ha úgy gondolná, hogy nem bírná.
Ti mennétek? Nem hosszú ez az 1 hét egy ilyen kicsi gyereknek?
Gyerek ovis már?
Máskor is töltött már több éjszakát a nagyinál?
Mennyire lesztek messze?
A gyereknek nem hosszú. Ha ki tudsz kapcsolódni, akkor menjetek.
én nem mennék, mert úgy vagyok vele, hogy nem szeretném már semmilyen élményből őt kihagyni.
Igen, ovis már.
Sokat vagyunk a mamánál, változó, hogy milyen gyakran hagyjuk ott. Talán havi 1x alszik ott 1 éjszakát. A legtöbb eddig 2 éjszaka volt.
Budapesten élünk és Egerbe megyünk, nem olyan vészes a távolság.
Igen, én is ezen (is) gondolkodok, hiszen biztos élvezné.
De szeretnénk sokáig aludni, szaunázni, este moziba, színházba menni, napközben múzeumba. Ezt vele még nem lehet.
Ő még alszik délben, így egész napos program/túra kilőve, mert ha elmarad az alvás akkor 5 után már nagyon nyűgös.
Mennék!
Nektek is kijár egy kis kikapcsolódás.
Nem lehet magatokkal vinni a gyereket?
Egy kétágyas szobában szinte mindig megoldható a pótágy.
Ha esetleg ennek felára van, én biztos kifizetném, csak velünk jöhessen. Még akkor is, ha kibírná nélkülünk.
De tartok tőle, hogy sok lesz a gyereknek a távollétetek. Gondolj bele: 1 hét = 6 éjszaka és eddig csak két éjszakát volt nélkületek a nagymamánál.
De jó nektek! :) Kellemes üdülést kívánok!
A kicsi miatt ne aggódj, hiszen jó helyen lesz! A nagyi szereti, jó a kapcsolatuk, tud bánni vele....
Mikor az én kisfiam ennyi idős volt, mi is akkor utaztunk el először nélküle, 3 éjszakára. Én is ennyire aggódtam, de minden rendben volt :)
Nem olvastam a válaszokat, pont azért, hogy ne befolyásoljanak a nézőpontok.
Én csak a saját érzéseimet figyelembe véve, a saját szemszögemből ítélve tudok válaszolni.
Kövezzetek meg, de nem bírnék ki 2 napot a gyerekeim nélkül (6-9 évesek), és ők sem nélkülem.
Persze minden családban mások a szokások, mások a kapcsolatok. Én azt mondom, mivel anyósodban bízol, tudod, hogy nem csak a fizikai szükségleteit tudja kielégíteni a gyerekednek, így menj nyugodtan. Én a magam részéről pont a másik oldal miatt nem lennék nyugodt, és ezt tudom is a saját gyerekeimről, hogy sírnának utánam nem keveset.
Én a helyedben biztos elmennék.
Sajnos sok párkapcsolat amiatt megy tönkre, mert a baba után a pár már nem nagyon tud külön, gyerkőc nélkül kikapcsolódni.
Szerintem ha van rá módotok, akkor menjetek el, kapcsolódjatok ki, legyetek egy picit kettesben, mert jót fog tenni mindkettőtöknek. :)
A gyerkőc meg ki fogja bírni a mamájával. Ha meg valami gond lenne, nem lesztek messze, hamar haza tudnátok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!