Ti elmennétek nyaralni 1 hétre a 3,5 éves gyereketek
nélkül?
Figyelt kérdés
Férjem egy ügyfelétől bónuszként kapott egy 1 hetes nyaralást Magyarországon. Annyit kért az ügyfél, hogy áprilisig menjünk, ne a nyári szezonban.
A lányunk anyósommal lenne, aki óvónő és vinné magával az oviba.
Anyósom nagyon örül neki, jó a kapcsolatuk a lányunkkal. Biztos lesznek fárasztó percek, de nagyon jó nagymama és pedagógus, nem vállalná el ha úgy gondolná, hogy nem bírná.
Ti mennétek? Nem hosszú ez az 1 hét egy ilyen kicsi gyereknek?
Én nem mennék, de nem azért, mert kicsinek tartom, hanem mert nekem a nyaralás családi program, a családnak meg ő is része. De semmi bajom azzal, ha valaki otthon hagyja :)
Mi a 20 év alatt sosem nyaraltunk a gyerek nélkül (és jé, nem hagyott el a férjem, mert nem szántam rá egy-egy kettesben hétvégét...)
2015. jan. 13. 15:19
12/28 anonim válasza:
Mi nem mennénk a gyerekünk nélkül nyaralni.
2015. jan. 13. 15:24
13/28 anonim válasza:
Menjetek nyugodtan, plane hogy ez nem A csaladi nyaralas, csak egy bonusz. Miert ne lehetne neha gyerek nelkul is kikapcsolodni? Akik folyton mindenhova cipelnek magukkal, azokbol lesznek utana a gyerekrol levalni keptelen tyukanyo szulok...
Orulj neki hogy ilyen jofej a nagymama, a gyereknek is kikapcsolodas lesz vele lenni. Raadasul nem a vilag vegere mentek, van telefon is a vilagon, ha valami miatt szukseg lenne ra, ott tudsz lenni.
2015. jan. 13. 15:29
14/28 anonim válasza:
Engem kb 3 évesen hagytak ott először a mamámnál egy hétre, akkor Máltára mentek a szüleim, aztán kb egy évvel később Amerikába, talán 2 hétre, mindegyiket remekül viseltem. Kicsit hiányoztak, de jó elvoltam a mamámmal. Unokatesóimmal meg minden nyáron ott voltunk egy vagy két hétig, 2-3 évesen nem volt semmi probléma.
2015. jan. 13. 15:34
15/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok? Minek pontoztatok le? Csak válaszoltam a kérdésre, saját tapasztalatot mondtam, ráadásul a gyerek szemszögéből.
2015. jan. 13. 16:38
16/28 anonim válasza:
Engem most ugyis lepontoznak de nekunk is van egy 3 eves gyerekunk de mivel szuper nagyszulei vannak mi is elmetunk egy hetre nyaralni kulfoldre es minden szuper volt.
A nagyszulok vigyaztak a gyerekre amit a gyerek is elvezett hiszen voltak kozos programok, sokat jatszottak es nekunk meg volt egy hetunk egymasra.Megbeszeltuk, h ilyet minden evben csinalunk, teljesen kicserelve jottunk haza tele energiaval, szoval a helyedben en kerdes nelkul mennek:-))
2015. jan. 13. 17:06
17/28 anonim válasza:
Unokaocsem ket es fel evesen probakepp nalunk toltott 4 napot, aztan meglepoen jol birta, igy a nyaron 3 hetet toltott nalunk, elvezte, nem sirt a szulei utan, estenkent telefonaltak is egymassal. Azota mar ketszer toltott nalunk ujabb ket hetet egyedul, pedig meg nincs harom eves. Nem hinnem, h egy het sok ido lenne a szulei nelkul egy harom es fel eves gyereknek, ugy,hogy szereto kornyezetben van, a nagyinal, akit jol ismer. Persze minden gyermek mas. Unokaocsem viszont annak ellenere jol erzi nalunk magat mindig, h ha a szuleivel van, le se lehet roluk vakarni.
2015. jan. 13. 17:06
18/28 anonim válasza:
Én elmennék, ha jól bírta eddig a nagyszülőkkel a gyerkőc az ott alvást. Mi is megyünk gyerek nélkül is és gyerekkel is. Persze kell a közös élmény, a nyaralás a gyereknek, de a szülők is megérdemelnek néha egy kis pihenést. Minek mindig feltölt egy ilyen kettesben töltött nyaralás. A pótágyazhatóság szuper dolog, de néha jó, ha az ember a nyaraláson önfeledten szeretkezhet is, szerintem.
2015. jan. 13. 17:28
19/28 anonim válasza:
Persze, elmennék. Nem hosszú idő, én óvodás koromban már heteket töltöttem nyáron a nagyszüleimnél, volt, hogy egy egész hónapot is. A szüleim 200 km-re laktak. Ha jó a kapcsolatuk, akkor a gyerek szerintem imádni fogja, és jó emlék lesz számára még évekig a nagyival töltött hét.
2015. jan. 13. 18:04
20/28 anonim válasza:
na most megkérgeztem anyukámat, 2 éves voltam, mikor először a nagyszüleimnél hagytak egy hétre. Kicsit emlékszem is, ott tanultam meg, hogy a cukor nem kucor. Egyáltalán nem viseltem rosszul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!