Mit tehetnék a fiammal?
ha így neveltétek akkor már nincs mit tenni,kezdjetek csomagolni.
ha jól értem ti is más házában éltétek le az életetek felét,gondolom összeszedtetek egy házra való pénzt és nem okoz gondot az elköltözés.
Én se értem miért kell így kiakadni egyetemi vizsgánál egy hármasra. Ugye tudjátok, hogy ezért is rengeteget kell tanulni? És hogy nem számít hanyast kap? Max ösztöndíj tekintetében.
Amúgy valóban lehet valami oka, hogy anyukád nem rád, hanem az unokajara íratta a házat... Ezen el lehet gondolkodni.
Érdekes...mindenesetre jól bekavart a nagymama.
Viszont ne haragudj hogy megkérdezem, de mindketten vér szerinti szülei vagytok? Vagy csak furcsán fogalmaztad meg a kérdésben?
Nektek hogy hogy nincs semmitek sem?
Nem dolgoztok?
Valamivel biztosan kivívtátok a nagyi haragját, ha mindent a fiú kap, ti meg semmit.
Egyébként meg a ti nevelésetek.
KAMU!
Ha csak most töltötte be a 18 -at akkor nem lehet egyetemista.
Egyébként aki így átíratja a házát és a pénzét az meg is érdemli, hogy utána csöves legyen! Ha ajándékozással történt az átadás akkor érdemtelenség jogcímén meg lehet próbálni visszakövetelni.
Egyénként meg onnan is látszik, hogy KAMU, hogy az ún. kötelesrész a nagymutter minden leszármazottjának törvényesen jár az ingó- és ingatlan vagyon tekintetében egyaránt.
Hihetetlen, hogy milyen könnyen meg lehet vezetni az embereket!
Azt meg végképp nem érti az ember, hogy mire jó ha valaki ilyen kamu kérdéseket ír ki!?
Nem jár a köteles rész. Öröklésnél jár. Nem lehet kizárni az örökségből pl. végrendelettel.
De életében bármikor átírathatja, elajándékozhatja arra, akire akarja. Még csak rokonnak sem kell lennie.
Szóval ettől még nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!