Miért ilyen az anyám velem?
Volt róla szó 1 hete, hogy megveszünk a párommal(4éves kapcsolat) egy tv-t, s a régit eladom. És az a pénz belejön az új tv-be. Azt mondta, oké. jó. Őt nem érdekli, azt csinálunk amit akarunk.
Tegnap óta cirkuszol velem, hogy el ne merjem adni, mert azt ajándékba kaptam. És ha szétmegyünk a párommal, akkor viszi majd magával az új tv-t. Meg én mindent eladok, a város k*v*ja vagyok ?! , el fogja adni a lakást, ki fog semmizni..stb. Az ő lakásában lakunk, igen.
Miért kell ezért így cirkuszolni?
A testvérem meg adják neki az igazat, hogy bizony az úgy lesz.
Elegem van belőlük. Nagyon megutáltam az édesanyámat már. (Ez nem az első okossága) S hogy ő egész nap sír, mert én b*nkó vagyok vele és változzak meg. Mikor én nem is csináltam semmit. Csak megkérdeztem egy dolgot, amire a válasz lehetett volna, az igen, eladhatod kislányom vagy nem, nem adhatod el-mert én vettem.
Mit tegyek? :(
Igen, azt mondta ameddig iskolába járok ő parancsol nekem.
Amúgy ő a párjával él nem mesze.
De mit csináljak? Miért kell zsarolni?
Ha megmondom az igazat, vagy ami szerintem az. Én vagyok a hülye, és költözzek el. Aztán sír és idegbeteg.
20/L
Nem, szerintem nincs tisztába.
S beszélgetni vele? :O Soha semmi nem tetszik neki, ha bármit mondok.
Egyik nap vagy 1 hónapig jó pofizik, aztán megint cirkuszol, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné.
"Nagyon megutáltam az édesanyámat már. "
"Mit tegyek? :("
Hát végezz vele - mégis mit képzel az a szemétanya, örökké akar élni?
*
Az én drága édesanyám gyerekkoromban meghalt - mindent odaadtam volna évtizedekig, csak hogy még egyszer megölelhessem, mondhassam Neki: köszönöm, édesanyám!
Oké, persze. Ha nem lenne hiányozna, nem lenn az a problémám sem.
De ez szerintem nem normális dolog, de lehet én vagyok a hülye hozzá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!