Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám ezt megoldani?

Hogy tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Anyukámmal nagyon rossz a viszonyunk. Nagyon beleszól a magánéletembe egy olyan palival kell együtt lennem akivel nem akarok mert ha nem teszem kitagad, leéget, lejárat mások előtt. Nap mint nap zaklatásnak vagyok kitéve, fenyeget...olyan dolgokat vág a fejemhez amik sértőek. A házból csak ezzel a pasival mehetek ki.Nem bírom amit csinál, nem bírom elviselni hogy engem alázzon meg,hogy tönkre tegye az életemet,hogy nap mint nap be legyek zárva, barátaimmal se talalkozhatok, és hogy ne legyen magánéletem, vagy hogy én döntsem el kivel akarok lenni..könnyű mondani azt hogy ne engedelmeskedj neki de nagyon erőszakos egy nő és sok mindenre képes. Elkoltozni nem tudok hová mert tanulok nem tudom hogy lehetne ezt megoldani.Ötleteket szeretnék ilyenkor kinek szóljak. 19\L

2015. dec. 27. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
A rendőrségnek a személyi szabadság korlátozásáért. Te pedig rúgd ki azt a pasast páros lábbal. Menj el dolgozni, iratkozz be kollégiumba (vagy albérletbe, ha már nem tanulsz) és építsd fel a saját életed, karriered. Szerezz egy olyan férfit magad mellé, aki a te másik feled, és élj vele boldogan. Ha pedig anya leszel, emlékezz rá, milyen ne legyél.
2015. dec. 27. 23:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy csak ezzel a pasival mehetsz ki?Apád nagyszülők testvér?Nos első lépésbe talán ellen kéne szegülnöd anyádnak.Vegye már észre magát,19 éves vagy nem zárhat be.Azért terrorizál mert hagyod magad.Merd azt mondani nem!merj azért is kilépni azon az ajton,és mondani annak a pasinak kitalálsz egyedül is.Neked nem rokonod kisérgessen.
2015. dec. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!