Hogyan tudnám anyukámat átsegíteni ezen a lelki fájdalmon?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az anyukámmal élek, akivel a kapcsolatunk kiegyensúlyozott és akit nagyon szeretek. Apámat nem ismerem és nem is vagyok rá kíváncsi. Még várandós volt velem anya, amikor apámat elzavarta. Szeretem az anyukámat, de rossz látni, ahogy szenved, bár próbálja előlem elrejteni. Mesélt nekem egy korábbi szerelméről, akivel még apám előtt volt együtt 6 évig, én úgy vettem észre, hogy anya azóta is szereti azt a férfit. Majdnem 16 év telt el, de azóta képtelen érzelmileg férfiakhoz kötődni, nem is keresi a társaságukat, néha hallom sirni is. Olyankor megölelem és megköszönöm neki, hogy én vagyok, de úgy érzem ez kevés. Már arra is gondoltam, hogy megkeresem ezt a férfit és összehozom őket. Szeretném ha anya boldog lenne és nem sírna.2015. nov. 27. 19:20
1/5 anonim válasza:
Megkeresni megkeresheted, bár nem tudom, hogy akarsz ennek nekikezdeni, de ha megtalálod, és kiderül, hogy nős, akkor nem kell őket összehozni. Barátnői nincsenek? Nekik kéne hozzáillő férfiakat bemutatni neki.
2/5 anonim válasza:
Te , sehogy. Ha édesanyád 15 év után sem volt képes túllépni a múlton, akkor nem is fog ezután sem. Mindig vannak olyan emberek,akiknek az az életük, hogy bánkódnak egy elmúlt emlék után.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyszerű, anyát megkérdezem, hogy hívják ezt a férfit. Barátnői már nincsenek, elfordultak tőle, mert engem fel mert vállalni egyedül és minden nehézséggel együtt! Igen, én is úgy gondolom, hogy annak idején a szakítás őt nagyon megviselte és ezért képtelen túllépni az emlékeken, de valahol mégis túlélte, bár megfogadta, hogy több férfit nem enged be az életébe. Én nem láttam még így szeretni valakit, mert biztos vagyok benne, hogy anya még mindig azt a férfit szereti!
2015. nov. 27. 19:42
4/5 anonim válasza:
Amíg anyukád nem akar ezen változtatni, addig te sem fogsz. 16 év után, szerintem nem jó ötlet megkeresni a másik férfit. Anyukádról sem hinném, hogy még mindig őt szeretné. Inkább azt mondom, hogy élvezi saját magát kínozni. Bocs, hogy keményen fogalmazok, de ezt önsanyargatásnak, önsajnálatnak hívják. A barátnői nem azért fordultak el tőle, mert téged felvállalt, hanem azért, mert nem bírták, hogy áldozatnak állítja be magát. Ezen egyedül ő segíthet!!!!
5/5 anonim válasza:
Figyelj ez szép dolog meg minden, de 15 évesen ne érezd azt, hogy jogodba náll iylen volumenű döntéseket meghozni édesanyád helyett. Ha annyira nagyon akarta volna, rég felkeresi a férfit vagy talál mást, őneki mégis jobb a saját nyomorában vergődni. Ez az ő döntése, az ő élete, tartsd tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!