Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel magyarázzam meg, hogy...

Mivel magyarázzam meg, hogy nem tudok olyan gyakran menni, mint régebben?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, apukám vidéken él.

Én Bécsben tanulok, általában 2-3 hetente jövök haza, autóval hamar ideérek. Viszont apáékhoz ritkán tudok menni, mert ahhoz sok a dolgom itthon, hogy én most 2-3 napig ott legyek. Mert 260 km-re innen laknak, az út oda-vissza 6 óra. De ha meg ott alszok, akkor fáradt, kialvatlan vagyok, mert van két kicsi gyerek (5 és 7 évesek), akikkel olyankor csak én játszom, én alszom velük.

Legutóbb októberben voltam, de mindig mondják, hogy mikor megyek már... Csak ugye én ott kb. semmit nem tudok csinálni, itthon meg mindig van programom, mindig 'kell' valakivel találkoznom.

18L

2015. dec. 24. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Nekem ebből az jön át, hogy tudnál menni gyakrabban is, csak nem akarsz.
2015. dec. 24. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
6%
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Talán az itthoni programokat kellene kicsit megszűrni, hogy apukádék is beleférjenek, ha szereted őt.
2015. dec. 24. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

"Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen."

Hát ez jó nagy baromság.

2015. dec. 25. 03:31
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as egyáltalán nem bromság, a kérdező is tudna menni, ha akarna.

Kérdező: leírtad, ott unalmas, itt nem, így nem mész szívesen, plusz szr, hogy kvázi rád sózzák a "tesóidat". Ez van.

2015. dec. 25. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!