Hogyan magyarázzam el szüleimnek, hogy másik iskolába szeretnék menni?
Ez most nyafogásnak fog hangozni, de már most félek a jövőhéttől. Bocsánat, ha egy kicsit hosszú lesz, de igyekszem röviden leírni.
Az egész gólyatáborban kezdődött, már ott elkezdtek engem cs.sztetni. Alapjáraton nem nagyon szoktam sokat beszélni, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket nem ismerek, de a közeli barátaim mind azt mondják, hogy nincs velem semmi gond, teljesen aranyos vagyok stb.
Viszont ameddig együtt voltam osztálytársaimmal, hát hogy is mondjam.. Elkezdtek megutálni a semmiért.
Ott kezdődött hogy elkezdtünk beszélgetni egyik lánnyal. Azonos az érdeklődési körünk, ami engem is meglepett, mert nem gondoltam, hogy találkozni fogok ilyen emberekkel. Erre jött az egyik srác, és elkezdett elküldeni melegebb éghajlatra, hogy hogy merészelek beszélni azzal a lánnyal, ő legalább normálisan néz ki, nem érdemlem meg, hogy vele beszéljek stb. Majd egy kis idő után odahívott magukhoz, hogy miért beszéltem azzal a lánnyal, mire én azt mondtam, hogy miért ne beszélhetnék vele, nem értem miért baj, hogy próbálok vele jóban lenni. Erre azt válaszolta, hogy nem sok hiányzik, hogy a barátnője legyen, éppen ezért az ő közelében nincs keresnivalóm, és ha még egyszer meglát vele, akkor még meg is ver.
Mondanom sem kell, alig vártam, hogy végre hazamenjek, de szüleimnek nem szóltam róla, mert nem tulajdonítottam ennek az egésznek nagy jelentőséget. Általánosban is sok hülyeséget kellett túlélnem, egyrészt azért, mert japán származású vagyok, másrészt nem nagyon volt lehetőségem beszélni senkivel az osztályból, mert mindenki egy utolsó nyominak állított be a származásom miatt.
Visszatérve, ezzel a lánnyal még tovább folytattuk a beszélgetésünket fb-n, mondta, hogy szerinte én vagyok az egyik legnormálisabb fiú akivel eddig találkozott, és előbb lenne velem, mint azzal az idiótával. A nyár alatt még találkoztunk is néhányszor, mint kiderült, nem is lakik annyira messze tőlem, ugyanabban a kerületben lakik mint én, ráadásul csak néhány utcával arrébb. Egyik nap, amikor átjött hozzánk..szóval.. megtörtént.. De semmi probléma nem adódott belőle a későbbiekben.
Még pénteken az egyik túlbuzgó, rendezkedős osztálytársam kitalálta, hogy találkozzon az egész osztály még mielőtt elkezdődne a suli. Na itt jön a lényeg, ez az oka, amiért feltettem a kérdést, és inkább máshova szeretnék menni.
Az a srác valahogy kiderítette, hogy együtt vagyunk, és megvert, ráadásul nem is egyedül volt, szóval semmi esélyem nem volt tenni semmit. Még meg is fenyegetett, hogy ha legközelebb meglát, még többet is kapott. Szüleimnek még ezt sem mondtam el, mert nem tudom, hogy kezdjek bele, és tudom, hogy hogyan kezelnék és csak rontanának vele a helyzeten.
Először is köszönöm, aki elolvasta. Másodszor is, normális válaszokat kérnék. Köszönöm.
15/f
Verd meg. Amíg nem szerzel magadnak becsületet, addig ba*zogatni fog.
Kitartás! Csak 1 emberrel van probléma, őt kell rendbe tenni.
Középiskolában, gimiben mindig vannak ilyen balhék. Nekünk is voltak annak idején nagy pofájú osztálytársaink. Egy ötletet tudok adni.
Házon belül úgy intéztük el, hogy szóltunk idősebb ismerősöknek, akik ugyanabba a suliba jártak, és befenyítették őket, az ilyen gyökerekre ha ráijesztesz abbahagyják. Neked nincs ismerősöd abban a suliban, akinek tudnál szólni?
Azért a sulit nem kell egyből feladnod.
Azért az fura,hogy a szüleid nem vették észre,hogy összevertek..
Egyébként nem szereztél fiú barátokat?Gondolom klikkesedtetek,de minél több fiút kell magad köré gyűjteni... a másik gyerek biztos az osztály alfahímje..
Én edzettem mostanában rendesen, az ilyen gyerek pedig megérdemelné az életre való verést. Nem nehéz levonni a következtetést írhatsz privátban.
Egyébként gondolj a lányra is, miért hagynád ott egy ilyen söpredék ember miatt? A feljelentés télleg lehetne egy alternatíva
Azért durva, hogy ennyi idősen már meghúztad, szégyen ez a fiatalság! :D És még én akarok várni 17 éves koromig legalább a csajozással . ..
Am ne hagyd magad, menj küzdősportolni, mert soha nem lesz önbizalmad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!