Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki tud segiteni? Fiu...

Valaki tud segiteni? Fiu vagyok es szeretek egy másik fiut.

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe belezugtam nagyon szeretem de a szüleim emiatt szomoruak nem erzik jol magukat. En nem akarok nekik szomoruságot okozni de èn tènyleg szertem azt a scrácot sőt imádom. Mit tegyek szakitsak vele?

#biszexualitás #Családi problèma
2015. aug. 15. 19:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Ne. Ebben nem kell megfelelned a szüleidnek.
2015. aug. 15. 19:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. De nem szeretnèm hogy szüleim miattam legyenek szomoruak.
2015. aug. 15. 19:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne szakíts vele, mert hiába szakítasz, ha meleg vagy, akkor a következő partnered is fiú lesz.

A szüleidnek kéne ezen túl tenniük magukat, ami nem mindenkinek könnyű.

Én is lassan szeretnék gyereket, 30 múltam, de ha meleg vagy leszbi lesz, akkor is ugyanúgy támogatom, sőt még jobban, hiszen eleve sok negatív hozzáállással kell szembesülnie.

AZ még jó, ha "csak" szomorúak, és nem balhét rendeztek, mert ez azt jelenti, hogy elfogadtak így is. A helyzet javulni fog, csak még ők sem, és lehet te sem tudod, hogy ez a végleges helyzet, vagy csak a konkrét fiú miatt van.

Nem írtad hány éves vagy, azt sem, hogy alapvetően meleg vagy-e. Az is lehet, csak próbálod a határokat, és végül heteró kapcsolat mellett döntesz.

Akárhogy is lesz, a szüleidnek melletted kell állniuk. Én legalább is nem tudnám máshogy.

2015. aug. 15. 19:26
 4/17 A kérdező kommentje:
Közèpsulisak vagyunk. Ès bi vagyok.
2015. aug. 15. 19:29
 5/17 anonim ***** válasza:
23%
Kiafaszt érdekel, hogy mit gondolnak a szüleid? :D
2015. aug. 15. 19:33
 6/17 anonim ***** válasza:
15%
Miért szereted őt? Az alaptermészete a férfi embernek olyan, hogy a nőt szereti.
2015. aug. 15. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:
37%
Illetve mi közük van hozzá?
2015. aug. 15. 19:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát azèrt van mert a szüleim
2015. aug. 15. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

unalmas amit mondok, de kénytelen vagy picit a szüleidhez igazodni..amíg nem vagy nagykorú, addig bizony nehéz ügy..

jobb ötletem nincs, mint agyonhallgatni a témát amíg otthon vagy..

nincs semmi baj veled, csak a szüleid érzéseit is vedd figyelembe.

a barátoddal nem kell szakítani, csak próbálj meg finomtani a kapcsolaton..aztán érettségi után tiéd a pálya...

szerintem

2015. aug. 15. 19:40
 10/17 A kérdező kommentje:
Igazából mèg nem járunk mèg csak ismerkedünk de jól alakul. Viszont mostanában megigèri hogy beszèlünk messengeren de mire odajutunk hogy felhivnám nem ir eltüni es masnap ir csak :( .
2015. aug. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!