Valaki tud segiteni? Fiu vagyok es szeretek egy másik fiut.
Figyelt kérdés
Van egy srác akibe belezugtam nagyon szeretem de a szüleim emiatt szomoruak nem erzik jol magukat. En nem akarok nekik szomoruságot okozni de èn tènyleg szertem azt a scrácot sőt imádom. Mit tegyek szakitsak vele?#biszexualitás #Családi problèma
2015. aug. 15. 19:14
11/17 A kérdező kommentje:
(Tudm hogy azt irtam hogy szakitsak e vele de máskènt nem tudtam megkèrdezni)
2015. aug. 15. 21:11
12/17 anonim válasza:
Mennyi primitív ember van itt :(
Én drukkolok neked, és heteró vagyok, de mindegy.
13/17 DuplaKV válasza:
Szerintem engedd, hogy a dolgok a maguk útján menjenek.
A szüleid biztos el fognak fogadni, csak egy kis időt adj nekik. Talán csak fel kell dolgozniuk ezt az egészet.
14/17 anonim válasza:
Ne szakítsd meg vele a kapcsolatot! A szüleid majd megbékélnek a helyzettel, mást úgysem tehetnek. Felesleges lenne ezzel a sráccal szakítani, mert aztán úgyis lehet, hogy majd jön egy másik és akkor ugyanebben a helyzetben leszel megint. És nem csak most, amíg még fiatal vagy és otthon laksz, de később is, amikor saját életed lesz. Lehet, hogy éppen egy férfi partner mellett találod meg a boldogságot. Gondolom, emiatt nem szakítanád meg a szülőkkel a kapcsolatot. Szóval jobb ha már most szokják a gondolatot, hogy megvan rá az esélyük, hogy a fiuk egy másik fiú mellett köt ki végül, nem lány mellett.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát nem jött össze :( . A fiú akit szerettem nem ér rá velem beszélni és most már nem is ír egy ideje így letöröltem. :'(
2015. aug. 16. 13:14
16/17 A kérdező kommentje:
Mindig halogatta halogatta hogy majd beszélünk és sose jött össze. az elején beszélgettünk de mintha valami megváltozott volna de azért kösz mindent
2015. aug. 16. 13:16
17/17 anonim válasza:
ez nehéz,de mond nekik,hogy bi vagy és valószinüleg lesz barátnőd is. addig se szomorkodjanak,örüljenek a te boldogságodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!