Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hány évesen engednétek a...

Ti hány évesen engednétek a gyereketek szoliba?

Figyelt kérdés

Mert én 16 vok.

ÉS NEKEM SOHA SEMMIT NEM SZABAD CSINÁLNOM!! :((

2015. dec. 16. 16:27
1 2 3 4 5
 31/45 acelsziv ***** válasza:
25%
Mert te aztán k nagy szakértő vagy ugye? Fröcsögni azt tudsz de hol vannak a bizonyítékaid?
2015. dec. 16. 21:30
 32/45 anonim ***** válasza:
35%

"ez ilyen jól beidegződött dolog, hogy a szolárium káros és rákot okoz. "

Ez nem "beidegzodott dolog" hanem tudomanyos teny.

Mi lenne ha kihuznad a fejed a se..edbol?

2015. dec. 16. 22:00
 33/45 acelsziv ***** válasza:
31%
32 Biztos szoláriumcsöveket árul a véglény és idegesíti, hogy holmi tudósok rontják a boltot :D
2015. dec. 16. 22:07
 34/45 anonim ***** válasza:
63%
#32, az életben, ami jó, az vagy illegális, vagy hizlal, vagy rákot okoz... persze lehet tökéletesen ezek nélkül is élni... csak MINEK? Meg kell találni az egyensúlyt a szabadság, meg a biztonság között...
2015. dec. 16. 22:07
 35/45 A kérdező kommentje:

A sminkkel hadjatok békén fiú vok!!

Am van egy haverom aki már régóta jár szoliba 30 perceket és semmi baja! Szal ennyit erről, az újfajta szolik már nem olyan károsak mint régen. Akinek meg bőrrákja lesz annak lesz bőrrákja a naptól is.

És én am nem akarnék sokat menni csak vagy 15 percet egy héten de a szüleim soha nem engednek meg semmit :( És nem a pénz miatt meg az egészségem miatt hanem mert sztem élvezik ha szemetek velem.

2015. dec. 17. 08:17
 36/45 anonim ***** válasza:
77%

Acelsziv szedtél már szét szoláriumcsövet amúgy és ismered a mechanikáját, a sugarak típusaut?

Vagy csak a médiaféle agymosást hajtod meg az agyatlam csitrik napi 50 perces elcseszett szolárium bőre alapján vonsz le következtetést? :)

Tudod ha megiszol 2 liter feketét 1 nap az káros...ha lehúzol 1 liter konyakot/bort 1 nap az káros..ha 3 órát kint vagy a napon délután 1 től semmi védelem nélkül az káros....na de vajon mit mond az orvostudomány ugyanezen dolgok csökkentett, mértékkel használt hatásairól? ;)

2015. dec. 17. 09:35
 37/45 anonim ***** válasza:
4%
kérdező, jó hogy a haverodnak semmi baja... de azt ugye tudod hogy a rák nem egy-két nap alatt alakul ki? Egyébként meg undorító ha egy pasi szolizik. Lehet azért nem engedi anyukád mert nem akarja hogy hominak nézzenek. Bár gondolom ecsethajad is van:D Tanulj meg inkább olyan szinten helyesen írni, hogy érettségin ne buktassanak majd meg.
2015. dec. 17. 09:49
 38/45 A kérdező kommentje:

"Egyébként meg undorító ha egy pasi szolizik. Lehet azért nem engedi anyukád mert nem akarja hogy hominak nézzenek."

Blabla tudom undorító ha egy pasi szolizik stb stb... hülyeség, sokkal jobban bejöttem a csajoknak amikor nyáron megfogott a nap mint amikor vámpír voltam. Ez olyan mintha azt mondanád h "undorító ha egy pasi kondizik de azért legyen izmos".

Semmi köze a bőrszínnek a szexualitáshoz se de mind1.

2015. dec. 17. 10:00
 39/45 anonim ***** válasza:
21%
Mindenki, aki ellenzi részben vagy egészben a szolizást, lepontozást kapott. Érdekes.
2015. dec. 17. 10:09
 40/45 anonim ***** válasza:
70%
#39, dehogy, azzal semmi gond, ha valaki ellenzi a szolizást, tehát nem szolizik, a magam részéről én is azt teszem. A lepontozás annak jár, aki azt hiszi, hogy joga van a saját véleményét egy az egyben ráerőszakolni a 16 éves gyerekére.
2015. dec. 17. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!