Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hány évesen engednétek a...

Ti hány évesen engednétek a gyereketek szoliba?

Figyelt kérdés

Mert én 16 vok.

ÉS NEKEM SOHA SEMMIT NEM SZABAD CSINÁLNOM!! :((

2015. dec. 16. 16:27
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
59%

Soha, ugyanis a szolarium baromi karos. Inkabb koszond meg a szuleidnek hogy nem engednek ilyen hulyeseget.

Ja es hagyd abba a hisztit.

2015. dec. 16. 17:11
 12/45 anonim ***** válasza:
60%
Olyan gusztustalan mikor szoli után vörösek vagytok mint a rák, mikor meg lebarnultok kb. olyanok vagytok mint szörnyella de frász... főleg ha a szemöldök is rajzolva van.
2015. dec. 16. 17:21
 13/45 anonim ***** válasza:
48%
Napra se menjetek. A végén fény ér és elégtek.
2015. dec. 16. 17:22
 14/45 anonim ***** válasza:
44%

18 év alatt eu-s szabályozás miatt (ami itthon is érvényes) egyébként is TILOS, így nincs is mit megengedni. Nem mehet, kész.

Bőröregítő koporsó, hülye aki önként belefekszik.

2015. dec. 16. 17:22
 15/45 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem engedném a gyerekem szoliba. Majd ha felnő, és reálisan látja a kockázatát, akkor saját felelősségére mehet. A családunk egyébként nagyon érzékeny, fehér bőrű, és halmozottan előfordult nálunk bőrrák.
2015. dec. 16. 17:25
 16/45 anonim válasza:
52%
Soha.
2015. dec. 16. 17:26
 17/45 anonim ***** válasza:
28%
Van gyerekem és nem engedném. Bizonyos életkor alatt (18 év alatt) semmiképp sem. Utána úgysem kérdezi meg, hogy mehet-e, gondolom menni fog magától is, de igyekeznék megígértetni vele, hogy ne járjon sűrűn, pláne ne rendszeresen. Nyári szezon előtt úgymond alapozásként pár alkalom belefér, de szükségtelennek látom, hogy az év során rendszeresen használja eme remek készüléket.
2015. dec. 16. 17:36
 18/45 anonim ***** válasza:
31%
Az en gyerekemnek lessz annyi esze hogy ne jarjon szoliba.
2015. dec. 16. 17:38
 19/45 anonim ***** válasza:
31%
brrr... erről beszéltem, tarol az ostobaság és tudatlanság ezerrel :)
2015. dec. 16. 17:39
 20/45 anonim válasza:
32%

Nekem sose engedte anyukám, aztán 18 évesen mentem el először, jártam egy darabig, de már nem járnék újra :)

Csúnya volt utána a bőröm, én komolyan láttam, h öregedett...

A pattanásaimra viszont jó hatással volt, de inkább leszek pattis, mint bőrrákos/ csúnya bőrű később :)

Akik meg azt írják, h nem okoz bőrrákot, azok nézzenek már utána, hogyan alakul ki a bőrrák :) Nem minden esetben lesz bőrrákos valaki, az való igaz, de kijelenteni h NEM okoz bőrrákot, kicsit erős túlzás :)

21/L

2015. dec. 16. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!