Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engednétek, hogy a gyereketek...

Engednétek, hogy a gyereketek katonának álljon? Nem aggódnátok egy kicsit sem miatta?

Figyelt kérdés
A férjem katona. Épp Afganisztánban van és jó hosszú időre ment. A szülei egyáltalán nem aggódnak miatta. Azt mondták, hogy csak azt teszi, ami a dolga. Ha valaki így hal meg, az dicsőség. Szerintetek ez normális reakció főleg egy anya részéről? Nem azt mondom, hogy essenek depresszióba, de úgy néz ki, nem zavarná őket, ha bármi baja esne. Úgy érzem, hogy nem igazán szeretik a fiukat, pedig ő jó ember, semmit sem tett soha ellenük. Ti hogy reagálnátok, ha a fiatok háborúba menne?
2009. jún. 26. 15:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy látom, a férjed szülei elfogadták, hogy a fiuk felnőtt, és tiszteletben tartják a döntését. Neked is tiszteletben kellene tartanod az ő felfogásukat... és a férjedét is. A "ha valaki így hal meg, az dicsőség" meg szerintem a külvilágnak szól az anyósod részéről. Nyilván ő is aggódik a fiáért, de nem szeretné, ha minden ismerőse ezen csámcsogna. Erre nem gondoltál még?
2009. jún. 26. 15:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy néznek ki...az biztos, hogy elfogadták ezt a helyzetet, de ez biztos, hogy így jó? Egy szülőnek ez ilyen egyszerű? Nekem is van gyerekem, de nekem ez nem menne.
2009. jún. 26. 15:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Aggódás és aggódás között is van különbség. Én ejtőernyőzöm, tudom, hogy a szüleimnek nem tetszik, a "földön tartanának" és aggódnak is értem. De soha nem mondanák, soha nem mutatnák, mert tudják, hogy azzal az én örömömből vonnának le, nekem lenne lelkiismertfurdalásom, hogy aggódniuk kell miattam.

Szerintem az így normális, tiszteletben tartják, hogy felnőtt ember vagyok és én döntöm el, hogy mit csinálok. Ezt teszik a férjed szülei is. És tehetnéd te is, hogy megkönnyítsd neki ami biztos, hogy úgysem egyszerű.

2009. jún. 26. 15:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem sem egyszerű ez a helyzet azért. Ez gondolom evidens.
2009. jún. 26. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent túlaggódni. Bíznak a fiukban, mi a fenének parázzanak a nap 24 órájában? És ha nem katona, hanem csak sima civil és fejbe lövik egy Mekiben az mennyivel jobb???? Miért kellene mindig mindent túlaggódni? az én apám is katona volt, apósom is, meg a volt főnököm is.... soha senkit nem aggódott túl a családja. Nem is kell.
2009. jún. 26. 16:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Ettől mindjárt "jobban" érzem magam! Én vagyok a hülye aggódós...
2009. jún. 26. 16:48
 7/13 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy már most jobban éreznéd magad, de próbáld meg tényleg nem túlaggódni, akkor már majd jobban fogod érezni magad. Sok sikert!
2009. jún. 26. 17:04
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

http://www.youtube.com/watch?v=iaTLvS07qrY

gyűlölöm. ez nem a mi, a gyerekeink, a férjed dolga volna. iszonyatosan félteném. szörnyű érzés lehet. a szülőknek, de a férjed is...

hogy lehet ez? miért van még ilyen?

játszanak a nagy fejek egy kő-papír-ollót, de hagyják ki ebből azokat, akiknek családjuk van, azokat, akiknek nincs, mert nem kéne vérünket adni ilyen lehetetlen szörnyűségekbe...:((((((

2009. jún. 27. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
játsszanak :\
2009. jún. 27. 00:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Nos, mélyen tisztelt előző, a kérdezőnek most kétségtelenül pont ilyen válaszokra van szüksége. Mi lenne, ha egy pillanatra elvonatkoztatnál a nagy, szent médiától, és tekintettel lennél a másik emberre?
2009. jún. 27. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!