Miért ordibál velem anyám mindig hogy "ne nyomogassam" ilyenkor a telefonom?
"Reggel alig akarsz felkelni, nyomogatod a szundi gombot, fáradt vagy és nyűgös." - Szóval akkor egész nap fáradt lesz és este beborul az ágyba és alszik, a kör bezárult.:)
Egyébként a telefon nagyjából ugyanazért nem szerencsés, mint amiért a tv, egyszerűen túl sok ingert kapsz.
Carragher_x nevű felhasználó: Te sem olvastad el végig azt amit írtam...
15.-ös: Látszik hogy nincs gyereked és még te is az vagy!
"Carragher_x nevű felhasználó: Te sem olvastad el végig azt amit írtam... "
Ha te vagy az, akitől idéztem (mert ugyebár ezt elfelejtetted közölni), akkor végigolvastalak, nem igazán értem mitől jutottál arra a következtetésre, hogy nem. Ha vki reggel nyűgös s fáradtan telik a napja azért, mert éjjel keveset aludt, akkor másnap majd korábban le fog feküdni, mert fáradt lesz, nincs ezen mit értetlenkedni, pláne nem kell ebből hatalmas problémát csinálni.
ma 13:34
Nincs gyerekem, ez igaz. De én nem vagyok az :D Dolgoztam 3 műszakban, és ha reggel 4-kor keltem, akkor se tudtam 11-éjfél előtt elaludni. Egyszerűen nem ment. A szomszédom már 8-kor húzza le a redőnyt, és megy aludni, aztán 5 körül kel, mert miért ne. Más meg máshogy van beállítva, ennyi. Soha nem értettem az ilyen hozzáállást... az alvás pont az a dolog, amit NEM LEHET ERŐLTETNI. Ha nem megy, nem megy. Ennyi. Persze, lehet próbálkozni relaxációval, vagy nyugtató teával, vagy akármivel, de nem úgy, hogy valaki más kényszeríti rá az illetőre. A gyerek nem fog csak azért aludni, mert anyuka úgy dönt, hogy alvás idő van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!