Apa miért nem engedi hogy bevigyem a telefonom a suliba?
azt mondta nem vihetem be.
pedig nem olyan nagy telo csak sony xperia e3
Nemtom talán kérdezd meg tőle!!! De van egy tippem: ő kereste meg az árát és úgy érzi, joga van nem megengedni.
Egy 40-50 ezer forintos telefon neked "CSAK"???
Amúgy minek az iskolában telefon?
És hány éves vagy?
hány éves vagy?
amúgy meg aki a szabályzattal jön, nagy ívben szarnak az egészre, tanár is óra kellős közepén telefonál..:D
Gondolom jól ismer már apukád.
Egy jó ideig tesómnak sem engedték szüleim, mivel tudják milyen(ek a gyerekek). Vagyis az iskolába telefont vivő gyerekek nagy része nem csak szünetben használja azt, hanem facebookozik meg játszik ahelyett, hogy a tanár mondókáját hallgatná.
Nektek mi bajotok?
Nekem se engedték, aztán egyszer nem vittem kulcsot reggel, 5 órát ültem a lakás küszöbén és nem tudtam telefonálni anyámnak hogy jöjjön haza értem. És akkor velem még nem történt baj, csak ennyi, de bármi lehetett volna. Vagy volt, hogy suli után még átmentem egy barátomhoz, akkor is ha nem szóltam volna haza hogy nincs bajom csak 1-2 órával később megyek, akkor anyám addig aggódhatott volna.
Én csak azokon az órákon játszottam a telómon, amiken a tanár is.
Amúgy igen, a 40-50 ezres telefon az "csak". Ezt nem úgy kell érteni, hogy nem ér semmit, hanem úgy, hogy azzal nem fog menőzni, mert ez egy átlag árú készülék, nem elég drága ahhoz hogy azzal lehessen villogni, ha esetleg valaki azzal jönne hogy csak a menőség miatt akarja vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!