Apa miért nem engedi hogy bevigyem a telefonom a suliba?
azt mondta nem vihetem be.
pedig nem olyan nagy telo csak sony xperia e3
Én se értem... 8 éves korom óta van telefonom, eszükbe se jutott, hogy suliba ne vigyem magammal. Pont azért kaptam, hogy ha van valami, tudjak telefonálni. Sajnos volt is már rá szükség, és fordítva is, hogy anyukámnak kellett sürgősen elérnie.
Ha nem nyomkodod órán, senki se fogja elvenni.
Nem tudom, hogy ti milyen logikával rendelkeztek, de én 8-9 évesen kaptam először telefont, TELEFONÁLÁSRA.
Egyedül mentem iskolába, és egyedül jöttem haza, azért kaptam, hogy tudjak szólni, ha bármi baj történne, ha esetleg suli után még bent akarok maradni dumcsizni, akkor el tudjak kéreckedni, és ne várjanak idegesen, hogy mi van.
Bármi történhet sajnos a mai világban, az a normális, ha a gyereknél mindig van telefon.
Igen, tudod, ezért kérdeztük, hogy egyedül jön-megy-e az iskolából. Ilyen logikával rendelkezünk. És a szó, amire gondoltál, helyesen: "kéredzkeik", nézd meg a neten az okostelódon: [link]
A tanárhoz meg ne hasonlítsa már magát egy gyerek... Amit szabad Jupiternek...
Figyelj.... a tanárnak sem szabad... de az, hogy ő mégis megteszi, téged nem jogosít fel semmire.
Tanár-diák viszonyban vagytok, ez egy alá-fölérendelő viszony, akár tetszik, akár nem. Majd ha leesett a tojáshéj a popsidról, akkor próbálhatod magad hasonló mércével mérni, mint őt.
13. Válaszoló.
Azért ez most remekül megnevettetettt,hogy ki akartad javítani amit írtam, erre leírtad te is helytelenül:D
Amúgy meg mindeki azzal jött, hogy
-Az iskola nem telefonálásra való
-Apád vette, joga van eldönteni megengdi-e.
-ó a szörnyű neveletlen surmók akik beviszik és facebookoznak.
Ráadásul olyan minősíthetetlen stílusban képes mindenki egy gyereknek válaszolni, hogy az borzalmas. Főleg, hogy teljesen indokolatlan
Annyi fájdalmasan hülye ember van. Mi van abban mégis, ha beviszi a telefont, az óra alatt a táskájában van lenémítva?? Ugyan ki veszi észre? Szünetben meg azt csinál vele, amit akar, senkinek nincs beleszólása.
11 éves kroomtól (ennek több, mint 13 éve) hordtam magammal mobilt, mert azért adták, hogy tudjak szólni, ha van valami. Soha nem vették el szünetben, egymás telefonjával játszottunk, igaz akkor még ilyen téglafonok voltak. Le volt némítva, a kutyát nem érdekelte. Ha nem viheti be mgaával, enny ierővel tök fölösleges venni, hisz az utcára se menjen ki vele, még a végén kirabolják....
Minek vesznek neked drága telefont, ha nem akarják, hogy elvidd? És akkor minek van? Csak úgy?
És mi lesz ha történik veled valami? Majd a kórházból egy fél nap után végül felhívják a szüleid, ja a lányuk mellesleg most esik át egy műtéten?
3.000-ft-os mobilt is vehettek volna. Zenehallgatásra + hogy elérhető légy tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!