Miért akarja anya minden áron megakadályozni, hogy olyan telefonom legyen amilyet jó ideje szeretnék? 13L
Szóval régóta szeretnék egy Samsung Galaxy Young 2 telefont.
A zsebpénzemből sikerült összegyűjteni az árát,de nem engedi,hogy megvegyem.Apa is vett volna nekem,de anya megmondta neki,hogy szerinte felesleges.Nemrég viszont regisztráltam a videotanár oldalra ahol benne van a nyeremények közt.Ezért elkezdem gyűjteni a zsetonokat a témazárókkal és már csak 10 hiányzik.Azóta anya folyamatosan megzavar amikor a feladatsort csinálom.
De miért akarja ennyire görcsösen megakadályozni?13L
#1 és szerinted ezzel mit ér el?
max annyit, hogy a gyerek megutálja az anyját.
gondolj bele, van egy osztályban 25 gyerek, abból 24-nek van okos telefonja, a 25. kérdezőnek pedig nincs, mert az anyja nem engedi, illetve direkt szabotálja hogy ne legyen neki.
milyen érzés lehet ez a kérdező csajnak?
manapság elkerülhetetlen az okos telefonok használata, vannak iskolák ahol szinte már kötelező a fészbúk, mert a tanárok ott adják ki a házit a gyerekeknek, sőt vannak olyan iskolák ahol az iskola már tabletekkel oktat.
ennyi erővel mindenre rá lehet fogni, hogy "függő" lesz tőle a gyerek.
akkor se tv, se számítógép, se internet, mert úgyis függő lesz...elég földhözragadt lehet a kérdező anyja, ha ilyen felfogása van.
Te kérdeztél, hogy MIÉRT nem engedi! Én pedig mondtam egy indokot ami nagyon is gyakori az anyák körében! (A kutyás dologról meg nem is írtál a kérdésedben, megtartottad pótindoknak, mert tudtad hogy úgyis ilyenekkel jönnek majd a válaszolók?)
Te csak provokálni jöttél ide, de ne aggódj majd a többi tinip**a, akik szerint az okostelefon jog szerint jár nekik, megvigasztal.
Pontozz le nyugodtan, nem érdekel.
fogd a penzt es menj el apukaddal megvenni.anyukad majd megbekel.
a tobbi valaszolo meg biztos ugyanugy hasznal telefont,csak őket az anyjuk vasvillával etette anno,ezèrt kardoskodnak,hogy masnak se legyen jibb gyerekkora
Nyolcaska, ne itt éld ki, hogy neked attól jobb a gyerekkorod, hogy apu-anyu azzal fejezi ki irántad, mennyire szeret, hogy megkapod a legújabb ájfónt, de rád se nyitják az ajtót, és alig beszélnek veled.
A kérdező tud-e arra válaszolni, miért lesz jobb neki, ha lesz egy sokadik elektronikus eszköze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!