Mit tegyek? 😭😭😭😭

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak és az anyukámmal élek ma a betegségéről kerestem és mindenütt azt írják hogy a halál előzénye , de ezt nem mondtam el neki 😭 mit tegyek? A mamám is haldoklik! 😭 Ráadásul még az iskolában is szekálnak folyton (nem csak a gyerekek), már depressziós vagyok és még az is kiderül hogy nemsokára nem lesz családom 😭 Valaki segítsen!,

13/L

2015. nov. 26. 17:42
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Két ember van akire számíthatok, a legjobb barátnőm és a legjobb barátom és most ők is cserben hagytak 😢
2015. nov. 26. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Mert mi anyukád baja?
2015. nov. 26. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha gondolod hogy szeretnél valakivel beszelgetni/lelkizni irj nyugodtan :)
2015. nov. 26. 17:52
 4/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

16/l

2015. nov. 26. 17:53
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj,amit interneten írnak, nem biztos hogy igaz...én is hipochonder vagyok/voltam, és régebben mindig a neten kerestem válaszokat a kérdésekre, ahol azt írták, súlyos beteg vagyok, aztán kiderült,hogy semmi bajom, szóval ne idegeskedj! Szerintem kérdezd meg anyukád (ha még nem tetted), hogy vol-e már orvosnál, és ha igen, mit mondtak neki. A barátaiddal pedig biztos ki fogsz békülni egy idő után, ha igaz barátok:)
2015. nov. 26. 17:55
 6/15 A kérdező kommentje:

folyamatosan szédül,hányingere van ,elájul sokszor összeesik, a gerince szét van csúszva mind a 2 lábaban protézis van, el van meszesedve a nyaki gerince,van amikor elfelejti mit mondtam pár masodpercel ezelőtt, igrenceri problémái is vannak,hidegek a végtagjai->rossz a vérkeringése stb. 😢

A mamám cukorbeteg :,(

2015. nov. 26. 17:56
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek (:

Volt már sok orvosnál azt mondták neki hogy ezzel eggyütt kell élnie, nem tudnak mit csinálni :(

2015. nov. 26. 17:58
 8/15 A kérdező kommentje:
A barátaimmal újra minden a régi :D a betegsége anyunak nem annyira sulyos mint gondoltam ,megkérdeztem :)) koszonom mindenkinek , visszahoztátok az életkedvem
2015. nov. 26. 18:10
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Anyukádért és a mamádért nem tudsz semmit sem tenni viszont magadért igen.Bírd ki középsuliig és ott szerezz barátokat és ne felejts el pszichológushoz járni mert máshogy nem fogsz tudni lelkileg kiegyensúlyozott életet élni.
2015. nov. 26. 18:11
 10/15 anonim válasza:
6%

Írj, tavaly én is nagyon sz.a.rul voltam, majd megosztom veled ha akarok.

Írj privát üzenetet.

2015. nov. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!