Mit tegyek? 😭😭😭😭
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és az anyukámmal élek ma a betegségéről kerestem és mindenütt azt írják hogy a halál előzénye , de ezt nem mondtam el neki 😭 mit tegyek? A mamám is haldoklik! 😭 Ráadásul még az iskolában is szekálnak folyton (nem csak a gyerekek), már depressziós vagyok és még az is kiderül hogy nemsokára nem lesz családom 😭 Valaki segítsen!,
13/L
2015. nov. 26. 17:42
11/15 anonim válasza:
Ooo nagyon örülök, hogy ilyen hamar rendbe jöttek a dolgok:)) 17:55-ös voltam:)
12/15 anonim válasza:
Csodálkozok, hogy most senki nem "kamuzott" Bár lehet, hogy megfordult a fejébe egyik-másiknak. Fogadjuk, hogy a kérdező anyukája váratlanul rosszul lett, ő összeveszett a barátaival, így bepánikolt. Jól sejtem? :)
13/15 anonim válasza:
Na ezért ne vegyétek komolyan a világfájdalmas kamaszhisztit... 1 óra alatt a minden szörnyű és mind meg fogunk halni állapotból átcsúszott a jaj de boldog vagyok, imádok élni hangulatba. Kellene már külön kategória a tininyavajgásnak.
14/15 anonim válasza:
Szerintem pedig egy egész új oldal a pofátlanoknak, akik fölöslegesen írnak ide. Bocs.
Minek szólsz hozzá, ha az nem válik segítségére? Tartsd meg magadnak a véleményed...szerintem te is voltál ilyen korban. Megijedt, hogy édesanyja beteg, és elveszítheti, ezzel szerintem semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!