Másnak is rosszul esne ez?
Anyámmal évek óta nem tartom a kapcsolatot,hogy miért az hosszú,és nem is tartozik ide.
Nemrég eladtuk a házunkat a családommal ami egyébként 1/1 az én nevemen van.
Anyám valahogy megneszelte hogy új tulaj van és a szomszéd bácsit azzal hívta fel,hogy meghaltam e,és ki az új tulaj.
Értitek azzal a reményteljes várakozással hogy na vajon meghaltam és mit lehet örökölni...
Más kérdés,hogy semmit,mert a házastársam örökölne utánam. De maga ez a gyomorforgató dolog többször eszembe jut,ez a telefonhivás és a hányinger környékez. Én az ellenségem halálát sem kívánnám, most meg azzal szembesültem,hogy anyám konkrétan a halálomnak repesne az örömtől. A belem kifordul ettől...
UTánad elsösorban a gyereke(i)d meg a férjed örököl, egyenlö részben mindenki.
De ha nem lenne gyereked, akkor elsösorban a szülö örököl, illetve ha van házastárs, akkor felesben.
És az lényegteleni, hoyg te hogy jutottál a vagyonodhoz, a szülönek nem kell semmit sem beletenni, ahogy a gyerektöl sem várnak el iylet, ha a szülö után örököl.
14: Úgy,hogy neki mindenről megrögzötten tudnia kell,minden volt szomszédom számát tudta,hogy leinformáljon bennünket,hogyan és mint élünk,de előtte,amikor még egyedül éltem albérletben,szintén hivogatta a közös képviselőt,engem valami elmebetegnek állítva be,persze vadidegenek előtt elöadta ő mennyire aggódik értem,nekem meg többször odavágta,hogy reméli nem fogom tudni magam eltartani,és egy híd alatt döglök meg.
Hát ez nem jött össze,családom van,szépen élünk.
Az is közrejátszott,hogy elköltöztünk,nem szeretném hogy tudja hol lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!