Másnak is rosszul esne ez az eset? TÖBBI LENT
Adtam a páromnak a sporolt pénzböl hogy vegyen magának egy két dolgot. ugy volt hogy én is és e gyerekek is megyünk vele.Már tegnap ota mondogatom neki hogy elkéne menni beveásárolni de ö azt mondta amikor megyünk a piacra elintézzü!
Örültem hogy magával visz nagyon erre bejelenti a telefonba hogy nem tudok menni mert nem férek be a kocsiba mert 3.an vannak. és a gyereket nem tudtam eltenni sehova igy mondtam hogy nem megyek.
ha megbeszéljük miért csinálja ezt miért csap be???
egyépként soha sehova nem visz minket állandoan a gyerekek velem vannak jó lett volna hogyha ezt betartja.
Ez nagyon rosszul esett ráadásul még azt is mondta hogy menj magadnak vásárolgatni ide oda.
azért ennyire semmibe néz engem.........
menjetek gyalog, vagy tömegközlekedve, és levan a gond....
máskor emg ha kell neki valami, ne pénzt adj, hanem vedd emg te!
em arrol van szó hogy nem kaptam csokit hanem hogy mindig ugy intézi a dolgát hogy mi véletlenül se legyek ott és része a dolgoknak de amikor pénz kell jó vagyok?
Ezzel van a baj hogy kizár dolgokbol
Elképzelhető, hogy ami neked ennyire fontos, azt ő egy apró kis semmiségnek tartja, és nem is tudja mennyire megbánt ezzel téged. Úgy tűnik, kicsit elmentek egymás mellett, ha ilyen kis ügyekből is ekkora dolog kerekedik nálatok. Mi lesz ha tényleg szembekerültök egy igazi problémával???
Javaslom beszélgessetek gyakrabban, ismerjétek meg jobban egymás igényeit, érzéseit. Őszintén és nyíltan egymás szemébe kell mondani mi a gond, együtt kell rá megoldást találni, és akkor ilyen kis dolgokból nem lesz sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!