Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esne ez az...

Másnak is rosszul esne ez az eset? TÖBBI LENT

Figyelt kérdés

Adtam a páromnak a sporolt pénzböl hogy vegyen magának egy két dolgot. ugy volt hogy én is és e gyerekek is megyünk vele.Már tegnap ota mondogatom neki hogy elkéne menni beveásárolni de ö azt mondta amikor megyünk a piacra elintézzü!

Örültem hogy magával visz nagyon erre bejelenti a telefonba hogy nem tudok menni mert nem férek be a kocsiba mert 3.an vannak. és a gyereket nem tudtam eltenni sehova igy mondtam hogy nem megyek.

ha megbeszéljük miért csinálja ezt miért csap be???

egyépként soha sehova nem visz minket állandoan a gyerekek velem vannak jó lett volna hogyha ezt betartja.

2013. szept. 18. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
AKKOR MINEK ADSZ NEKI PÉNZT????
2013. szept. 18. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Először azt akartam írni, hogy több is veszett Mohácsnál, de így hogy rendszeresen csak a pénzed kell neki és aztán otthagy, így azt mondom, hogy ez gáz.

De ha tudod, hogy így van miért nem változtatsz rajta?

Ha hagyod, akkor meg is érdemled, hogy kihasználjanak.

A gyereked előle veszed el azt a pénzt amit ennek a pasinak adsz. Erre gondolj és ne pénzeld többé.

2013. szept. 18. 11:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van,ahogy leírtad.A pénzed jó neki,viszont téged kiár az életéből.Magyarul kihasznál.Döntsd el,kell-e ez neked?
2013. szept. 18. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
De komolyan te érted amit ìrsz? ha igy mondod el neki lehet nem is érti, hogy mi bajod van.Gondold àt, ès értelmesen mondd el neki, hogy ùgy èrzed kihasznàl ès kizàr a dolgokbòl. a gyerekek közösek? hova tuttad volna "eltenni" őket ha elvisz mintahogy megìgérte ès miért nem fèrtèl be.nem èrtem az egèsz zagyvasàg amit irsz....
2013. szept. 18. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi vaaan???? Ki nem kap csokit? Ki van még az autóban?
2013. szept. 18. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Èn írtam a csokis pèldàt...szàmomra olyan a sztorid mint mikor kisgyerek hisztizik csokièrt ...MIINTHA nem azt irtam, hogy azért hisztizel.....

egyébkènt te ugye nem ugyanaz a szemèly vagy aki tavaly decemberbe nem jutott el a bècsi adventi vàsàrba? stìlusod nagyon hasonlò....

2013. szept. 18. 15:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem nem az vagyok
2013. szept. 18. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, ha én adok valakinek pénzt, hogy vásároljon belőle, és meg is beszéljük, hogy én is vele megyek akkor igenis elvárom, hogy vigyen is magával ahogy meg van beszélve. Én adjak neki pénzt aztán még a szaros kocsijába se férek be?!?! Tudod mikor...ezt én nem viselném el. Akkor kérhetne attól pénzt aki befért az autóba... 25/L
2013. szept. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!