Másnak is rosszul esne ez az eset? TÖBBI LENT
Adtam a páromnak a sporolt pénzböl hogy vegyen magának egy két dolgot. ugy volt hogy én is és e gyerekek is megyünk vele.Már tegnap ota mondogatom neki hogy elkéne menni beveásárolni de ö azt mondta amikor megyünk a piacra elintézzü!
Örültem hogy magával visz nagyon erre bejelenti a telefonba hogy nem tudok menni mert nem férek be a kocsiba mert 3.an vannak. és a gyereket nem tudtam eltenni sehova igy mondtam hogy nem megyek.
ha megbeszéljük miért csinálja ezt miért csap be???
egyépként soha sehova nem visz minket állandoan a gyerekek velem vannak jó lett volna hogyha ezt betartja.
Először azt akartam írni, hogy több is veszett Mohácsnál, de így hogy rendszeresen csak a pénzed kell neki és aztán otthagy, így azt mondom, hogy ez gáz.
De ha tudod, hogy így van miért nem változtatsz rajta?
Ha hagyod, akkor meg is érdemled, hogy kihasználjanak.
A gyereked előle veszed el azt a pénzt amit ennek a pasinak adsz. Erre gondolj és ne pénzeld többé.
Èn írtam a csokis pèldàt...szàmomra olyan a sztorid mint mikor kisgyerek hisztizik csokièrt ...MIINTHA nem azt irtam, hogy azért hisztizel.....
egyébkènt te ugye nem ugyanaz a szemèly vagy aki tavaly decemberbe nem jutott el a bècsi adventi vàsàrba? stìlusod nagyon hasonlò....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!