Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is rosszul esne ez?

Másnak is rosszul esne ez?

Figyelt kérdés
Kértem anyától kölcsön 90 ezret vissza adtam 30 ezret. Ekkor azt mondta hogy a 60 ezer forintot elengedi. Én ott segítettem ahol tudtam sok aprósárgal meg ajándékoztam. Viszont a párommal össze veszett ( ok nélkül ) na és oda döffte hogy a pénzről egy szavunk sincs hogy mikor lesz meg mikor adjuk vissza. Természetesen ma adom vissza de rosszul esik hisz nincs rászorulva.
2014. márc. 3. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem nagyon értem, hogy egyesek a zavaros családi viszonyaikat miért teregetik ki nyilvánosan...

Egyébként a kölcsönt érdemes visszaadni hiánytalanul. Pláne ha pénzröl van szó.

2014. márc. 3. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem esne rosszul, mert ha 90 ezret kérek kölcsön, annyit adok vissza.

És olyan nincs, hogy valaki nem érdemli az egész összeget vissza, mert "nincs rászorulva".

2014. márc. 3. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Ez nekem is rosszul esne, egyszerűen ad vissza, és csak akkor kérj tőle, ha tényleg szükséged/szükségetek van rá.
2014. márc. 3. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Igen, hiszen azt mondta, elengedi. Most már ismered őt, ha legközelebb azt mondja, hogy elengedi, akkor is add meg a kölcsönt, mert úgy látszik, könnyen elfelejti. Remélhetőleg azt nem felejti el, hogy megadtad.
2014. márc. 3. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem írtál le mindent részletesen, nagyon függ családi viszonytól, egymásnak való segítéstől, hogy valóban vissza várja-e a pénzt. Ha egyszer azt mondta, hogy nem kell a többit visszaadni, akkor biztos úgy is gondolta, de cserébe elvár valamit. Vagy vissza várja, de adott ultimátumot?
2014. márc. 3. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg marha gáz amit művelt.

Minek jó pofiskodik,hogy nem kell visszaadnod,utána meg az első adandó alkalommal a képetekbe vágja?!

Kétszínű és kész!

Add vissza a pénzt,a családi vita elkerülése végett aztán szard le magasról!

2014. márc. 3. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

A sógornőm ugyanígy járt. Kért az anyjától 100 ezret. Visszaadott neki 50 ezret, és az anyja mondta, hogy a többit nem kell visszaadnia. Nagy volt a boldogság a sógornőmnél. Ismerem anyósomat. Ha ő azt mondja a tied, akkor az úgy is van. Sosem várta el, hogy bárki hetekig/hónapokig nyalja a fenekét mert valamit adott. Jó szívű. Ennek ellenére a sógornőm és a sógorom simán elfelejtette, hogy amikor anyagilag padlón vannak, akkor az anyósom segít nekik mindig szó nélkül. Karácsonykor anyósom sütőt, főzött, készült, hogy minden gyereke hazamegy az ünnepekre. A sógornőmék nem jöttek, pedig csak pár óráról lett volna szó.. csak egy karácsonyi ebédről. Anyósom hetekkel ezelőtt kérdezte miért nem jönnek,de hümmögtek..Végül a sógorom kibökte. A lánya nem szeret ott lenni, mert anyósom koszos.. Pedig ez nem igaz. Nem takarít mániákusan, de tisztaság van nála..csak a sógornőm eléggé takarító mániás..Ezzel úgy megbántották az anyósomat, hogy mérgében azt mondta: De bezzeg a pénzem nem koszos amit állandóan kértek..Az az 50 ezer ami ott maradt nem koszos ugye?? Talán abból pénzből futná takarítónőre..A sógornőm sértődött meg. 2 napra rá postán küldte el a pénzt neki..

Szóval mielőtt még anyudat szidnánk mint a bokrot, áruld el, mi miatt akadt ki a pároddal???Mit mondott neki a párod amiért anyud megsértődött??? Mert nagyon nem mindegy.

2014. márc. 3. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Te, hallod, legközelebb kérj kölcsönt a banktól, és csak 30.000-t fizess vissza, mert "a bank nincs rászorulva"

... utána majd írd meg, köszönt-e a végrehajtó, amikor dörömbölt az ajtódon...

(Mellesleg: kevés dolgon döbbenek meg, de ezen a pofátlan megjegyzésen - nincs rászorulva arra, hogy a KÖLCSÖNT visszakapja - megdöbbentem)

2014. márc. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!