Olvassátok el ezt kérlek, most mi legyen?
Figyelt kérdés
A szüleim 1 éves koromban elváltak van még egy nagytesóm meg egy 9 éves fiú aki apával és a párjával él. Én eddig anyával és a nagyszüleimmel éltem de anya sajnos meghalt. Most ügye dönteni kell hogy kinél lakjak apa vagy a mamáék én szeretnék apánál élni és ő is nagyon szeretné aszt mondta legalábbis és a párja is elfogadná ezt és a fia is. Én 14 éves lány vagyok, apámmal eddig nem találkoztunk de most igen és szerintem tényleg szeret de ez ennyiből még nem derül ki. Szerintetek most mi legyen, megbizzak apámban? :(2015. dec. 7. 15:59
21/21 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2015. dec. 9. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!