Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi legyen? Olvassátok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen? Olvassátok el kérlek! 24F

Figyelt kérdés

Van egy lány aki 23 éves és volt arról szó, hogy össze jövünk de nem tudja eldönteni de most már eldöntötte, hogy nem. Kérdeztem tőle miért nem és azt írta meg mondta is, hogy a haverjai miatt meg maga miatt.

Na rólunk azt kell tudni:

Nekem antifasiszta nézeteim vannak és hallgattok ilyen zenéket is. (Nem szeretem a rasszizmust)Másik az, hogy félvér vagyok. Nem nézek ki úgy mint egy antifa. Hosszú hajam van a ruházatom hétköznapi és sport cipőt hordok.

Lány:

Hallgat rasszista zenét de amúgy mindent pl. punk, metal, pop. Vannak neki rasszista skinhead haverjai is és elszokott menni néha ilyen buliba is. Öltözködése semleges.

Azt mondta nekem őt nem is az zavarná, hogy félvér vagyok hanem antifa gondolkodásom zavarja vagyis a haverjai miatt csak.

Másik az tart attól, hogy megcsalna engem mert ő nem az a hűséges típus. Engem akar megóvni. Azt is mondta, hogy nem érez irántam. Eddig 3x találkoztunk ez idő alatt nem alakul ki érzelem ezt mondtam is neki. De kedvel engem és bízik bennem mert rengeteget beszélünk FB-on meg telon. Sok bensőséges dolgot elmesélt nekem.

Másik gond, hogy nagy a távolság köztünk ezért nem tudok vele mindig beszélni személyesen.

Nagyon szeretnék vele lenni meg talán ő is én velem. Szombaton csomószor megölelt és a derekamnál úgy bujt hozzám mint akik járnak meg a kezem is fogta. Bele ült az ölembe is kétszer magától tette. Igaz ittas volt. Fejét is rám hajtotta. Tehát ezt úgy kell elképzelni mint amikor egy pár csinálja!

Hogy tudnám meg győzni?

Hogy jöjjek össze vele?

Mit tegyek?

2012. dec. 28. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a p*csaba, talalkozz mas lanyokkal.Feleslegesen komplikalnad az eleted.
2012. dec. 28. 12:49
 2/14 A kérdező kommentje:
pff, de az a baj oda vagyok érte! :(
2012. dec. 28. 12:49
 3/14 anonim ***** válasza:
sehogy, valószínűleg ezt már sok pasival eljátszotta...húzza az agyad, azt mondja leráz, de nem úgy cselekszik...de sajnos nem amiatt, amire te gondolsz, hanem önző okokból, jó, h körberajongják, sajna ez van
2012. dec. 28. 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd a fenébe, majd találsz magadnak valaki mást...amúgy is jó lenne neked attól félni, hogy mikor csal meg téged??? Itt minden ellenetek szól még a távolság is....
2012. dec. 28. 12:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Páran azt mondták ne adjam fel! Beszéltem a húgával(18) és ő is mondta ne adjam fel csak idő kell neki. :/
2012. dec. 28. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz idegroncs lenni hagyd a p@csában
2012. dec. 28. 13:45
 7/14 A kérdező kommentje:
pff, már késő. Most írta 1 hónapja ismerkedik valakivel 4x találkoztak de még nem volt semmi! :(((((
2012. dec. 28. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Hagyd őt, magadat szívatod csak vele, ha még futsz utána...

Mindig van más lány. Vagy ha még nincs, akkor lesz.

És pláne, ha ilyen sz*r szöveggel ráz le, akkor nincs miről beszélni.

Távkapcsolatot meg a hátam közepére se kívánnék újra...

2012. dec. 30. 02:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Amíg még semmi sem volt addig nem késő... sőt sosem késő.
2012. dec. 30. 02:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ismerkedik mással is! Találkoztak már 4x de nem volt semmi! Nem tudom! :(((((
2012. dec. 30. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!