Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az első randin?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez sok mindentõl függ ezért megpróbálom le írni a helyzetet:

-Nem igazán van sok látnivaló

-Egy pár helyet tudok max ahova el mehetnénk sétálni

-Nincs itt álkatkert stb ahová vihetném..

De az is lenne,hogy mégis mirõl beszéljünk?

És mégis mihez kezdjek?

Tudom hogy legyek udvarias,próbáljak humoros lenni stb de azon kívül?

Szóval valaki írna egy ,,randi tervet"?

Köszi a válaszokat elõre is

2012. dec. 25. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
egyetek egy sütit, kávézzatok...és séta
2012. dec. 25. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
az a legjobb, ha magától megy.. ha előre eltervezed, úgyis pánikba fogsz esni, mert az élet 2 percen belül máshogy alakítja a dolgokat mint ahogy eltervezted . persze alap dolgokat ki lehet találni, h hová mentek, mit veszel fel satöbbi... ha mindenképp terv kell, akkor tényleg az, hogy a viselkedésed legyen udvarias, kedves, vicces, és érdeklődj sokat róla, próbáld meg megismerni minél jobban. remélhetőleg ő is így tesz majd, és megpróbál minél közelebb kerülni hozzád, illetve jobban megismerni . de ha ott leszel, úgyis minden adja majd magát, ha meg valami nem stimmel, jobb ha az elején derül ki ;) :D
2012. dec. 25. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:

A sütizés nem rossz,van egy jó cukrázda a közelben.

Szóval:

-Elmegyünk a cukrázdába,sütizünk,közbe beszélgetünk

-Majd séta

-Séta után hazakísérem

Ez így jó,úgy hogy ezt egy-két órára nyújtom?Vagy az sok idõ?

2012. dec. 25. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tudtok beszélgetni, meg csak úgy röpül az idő, akkor el lehet nyújtani. Mi a barátommal a járásunk kezdetén úgy belemerültünk a sétálásba meg a beszélgetésbe, hogy azt vettük észre, hogy már majdnem kisétáltunk a bevásárlóközpontokig. :D

Ha unja a lány vagy akadozik a beszélgetés akkor viszont kínos lehet sokáig húzni.

2012. dec. 25. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Tudom hogy valószínû nem úgy fog alakulni,de legalább van valami támpont :D

Hát szerintem szívesen jön el velem.....

2012. dec. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!